Campionate

„Secundul” lui Jurgen Klopp a semnat » A fost anunțat oficial pe site-ul noului său club

Jurgen Klopp FOTO Imago

Articol de David Marinescu  —  miercuri, 15 mai 2024

Antrenorul olandez Pepijn Lijnders a semnat un contract cu gruparea Red Bull Salzburg, a anunţat miercuri clubul austriac.

Pepijn Lijnders (41 de ani) a semnat un contract pe trei ani cu Red Bull Salzburg, club aflat pe locul secund în Bundesliga austriacă.

Secundul lui Jurgen Klopp a semnat cu Red Bull Salzburg

Lijnders lucrează la Liverpool din anul 2014, şi i-a fost alături lui Jurgen Klopp pe aproape întreaga perioadă a mandatului acestuia la „cormorani”, cu excepţia perioadei ianuarie – iunie 2018, atunci când a lucrat ca antrenor principal la formaţia olandeză NEC Nijmegen.

„Este un adevărat privilegiu pentru mine. După PSV Eindhoven, FC Porto şi Liverpool, ajung la un alt club de excepţie, cu o structură foarte bună şi care pune accent pe dezvoltarea tineretului”, a declarat Lijnders, citat de news.ro.

„Vreau să dezvolt o mentalitate de echipă care să pună accent pe un stil de joc ofensiv şi în care baza să o constituie pasiunea şi setea de succes. Familia mea a vizitat deja oraşul şi a fost impresionată de frumuseţea lui, dar şi de amabilitatea oamenilor. Acesta a fost unul din motivele importante care m-au făcut să aleg Red Bull Salzburg”, a mai adăugat el.

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.