Cupa Romaniei

„Cine sare? Hunedoara!” » Imagini de senzație în centrul orașului: mii de fani au sărbătorit alături de jucători la 3 dimineața succesul din Cupa României

Articol de Sergiu Alexandru  —  Thursday, 16 May 2024

Corvinul Hunedoara a dat toate calculele peste cap și a reușit să câștige Cupa României, după o finală spectaculoasă cu Oțelul, decisă la loviturile de departajare, 3-2, după 2-2 în timpul regulamentar.

  • Corvinul Hunedoara, o divizionară secundă, va reprezenta România în turul 1 preliminar al Europa League, ediția 2024/2025.

După ce s-a bucurat pe gazonul stadionului din Sibiu, jucătorii Corvinului au plecat spre Hunedoara, acolo unde au continuat petrecerea. Au ajuns în jurul orei 02:30 în oraș și a început distracția.

VIDEO. Jucătorii Corvinului Hunedoara au sărbătorit câștigarea Cupei României cu fanii

>

Câteva mii de fani s-au strâns în centrul Hunedoarei pentru a-i felicita pe jucătorii lui Florin Maxim. De cum au văzut autocarul, fanii au început să scandeze „Corvinul, Corvinul” și „Campionii, campionii”. Iar când jucătorii au coborât fanii au aprins torțele.

Au început să scandeze numele fiecărui jucător, al antrenorului Florin Maxim, al impresarului Bogdan Apostu, care a fost implicat în construirea echipei, și a restului celor din staff.

Cele mai multe aplauze le-a primit antrenorul Florin Maxim. Acesta a luat microfonul și le-a spus fanilor câteva cuvinte: „Am simțit energia voastră alături de mine. Iar în momentul care Tănase a ratat acea ocazie am știu că nimic nu mai poate împiedica. Am simțit legătură dintre voi și echipă. Nu a fost simplu, nu le-a fost ușor băieților. Dar cum am spus și înainte de finală, aceste meciuri nu se joacă, aceste meciuri se câștigă”.

La final, înainte de plecare, fanii s-au înghesuit să facă o poză cu Maxim și jucătorii acestuia.

FOTO. Imagini de la sărbătoarea jucătorilor Petrolului

Am simțit că este momentul nostru pentru că nu a fost simplu cu toate echipele pe care le-am întâlnit. A fost o presiune pe noi, mai ales la meciul cu Voluntari din semifinale, când plecam favoriți. Acesta era singurul trofeu pe care puteam să punem mâna, am simțit o anumită energie pe tot parcursul Cupei.

- Florin Maxim

VIDEO. Jucătorii Corvinului, dezlănțuiți în vestiar după câștigarea Cupei

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.