Tenis

Simona Halep a mai renunțat la un wild-card! Ce urmează

Simona Halep/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă, Carmen Dumitru  —  vineri, 17 mai 2024

Simona Halep (32 de ani, 1149 WTA) nu va merge la turneul de la Rabat, unde primise un wild-card, potrivit informațiilor GSP.

Halep s-a accidentat în meciul cu McCartney Kessler (24, #123 WTA) din turul 1 de la Trophee Clarins, în momentul în care avea 1-0 la seturi și a abandonat. Simona a decis, astfel, să nu ia parte la turneul de la Rabat, care va debuta pe 19 mai.

Simona Halep nu va juca la Rabat

Simona Halep e la al treilea wild-card neonorat din cauza accidentărilor. Primele două au fost Oeiras și Madrid, din cauza unei probleme la umăr. Problemele Simonei au apărut încă de la primul meci de la revenire, cu Paula Badosa în primul tur la Miami Open.

Atunci s-a accidentat la umăr, acum la genunchi. Simona Halep a primit îngrijiri medicale cu McCartney Kessler, a încercat să continue meciul de la Trophee Clarins, dar nu a putut și a abandonat.

Ce urmează pentru Simona Halep

Din informațiile GSP, ea se concentrează în perioada următoare doar pe meciul demonstrativ de la Sports Festival (Cluj).

Pe 15 iunie, Simona Halep va face echipă cu Andrei Pavel împotriva perechii Steffi Graf - Andre Agassi, într-un meci care se va disputa în BT Arena.

Simona Halep, mesaj a doua zi după abandonul de la Trophee Clarins: „Nu a spus nimeni că revenirea va fi ușoară”

„Ei bine, ziua de ieri nu a decurs așa cum speram. Durerea la genunchi care persista de la turneul din Miami a revenit și, din păcate, nu am putut continua să joc.

Nu este modul în care mi-ar fi plăcut să-mi petrec timpul la Paris, dar nu a spus nimeni că această revenire va fi ușoară. Mă voi odihni și voi continua să muncesc și să cred în călătoria mea. Vă mulțumesc celor care mă sprijiniți, vă văd mesajele și înseamnă totul pentru mine”, a scris Simona Halep pe Instagram..

VIDEO. Femeile pe care le admiră Cristiana Oprea: „Prima e Simona Halep! Apoi e Michèle Mouton, o femeie legendară din raliuri”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.