Campionate

Anunțul momentului despre Denis Drăguș: „A semnat, au plătit două milioane de euro!”

Denis Drăguș / Foto: Getty Images

Articol de Emanoil Ursache  —  vineri, 17 mai 2024

Marius Șumudică susține că Denis Drăguș (24 de ani), fostul său elev de la Gaziantep, a fost cumpărat de Trabzonspor, locul 3 din Superliga Turciei, pentru suma de două milioane de euro.

Șumudică a precizat că Drăguș a fost achiziționat pentru a evolua pe postul de vârf de atac, moment în care și-a reluat poziția față de fostul său jucător, fiind în contradicție cu selecționerul Edward Iordănescu.

În timp ce Edward Iordănescu îl vede pe Denis Drăguș aripă stânga, Marius Șumudică susține că acesta dă cel mai bun randament ca vârf de atac, iar în flancul stâng aportul său este minim.

Anunțul lui Marius Șumudică în privința lui Denis Drăguș

„O să spun, chiar dacă deranjez. Drăguș este cumpărat de Trabzonspor. Este cumpărat pentru poziția de vârf de atac. Drăguș marchează 15 goluri în campionatul Turciei din poziția de vârf de atac.

Când un club precum Trabzonspor plătește 2 milioane să te cumpere, te cumpără pentru poziția în care tu ai jucat sezonul respectiv. Ai jucat contra lui Trabzonspor și ai marcat contra lor din poziția de vârf de atac.

Pentru mine, Drăguș nu poate juca bandă stânga niciodată. Poate juca, dar aportul lui este minim. El este vârf de atac, are explozie, viteză, libertate de mișcare”, a declarat Marius Șumudică, conform fanatik.ro.

Sezon foarte bun pentru Denis Drăguș la Gaziantep

În actualul sezon, Denis Drăguș a reușit pentru Gaziantep 15 goluri și două pase de gol în 34 de meciuri oficiale.

El a marcat chiar de două ori împotriva lui Trabzonspor, însă, atât în tur, cât și în retur, Gaziantep a fost învinsă.

Gaziantep l-a împrumutat pe Drăguș, pentru stagiunea curentă, de la Standard Liege. Astfel, dacă Șumudică are dreptate, suma de două milioane de euro va fi încasată de belgieni.

3milioane de euro este cota de piață a lui Denis Drăguș, conform Transfermarkt

El a marcat pentru echipa națională două goluri și 9 selecții și se va număra, foarte probabil, printre fotbaliștii de bază din atacul lui Edward Iordănescu la CE 2024.

VIDEO IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: „Evoluții încurajatoare pentru Radu Drăgușin și Ianis Hagi înaintea Euro” + Cine este favorită să câștige Cupa României

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.