Liga 1

Gică Hagi dezminte varianta ca Adrian Mazilu să ajungă la CFR Cluj: „Se va întoarce doar la noi”

Articol de Ionuţ Coman  —  vineri, 17 mai 2024

Gică Hagi, antrenorul Farului, este convins că CFR Cluj nu va putea să-l convingă pe Adrian Mazilu să se alăture formației antrenate de Dan Petrescu.

Hagi a lămurit această situație chiar înainte de derby-ul cu CFR Cluj din ultima etapă, care va avea loc sâmbătă, de la ora 21:00.

Gică Hagi: „Mazilu se va întoarce doar la noi!”

Vehiculată în ultimele zile, posibila venire a fostului jucător al Farului, Adrian Mazilu, la CFR Cluj, sub formă de împrumut de la Brighton, a fost demontată de Gică Hagi.

„Mazilu nu este al nostru, aparține de Brighton și ei știu ce vor face. Cred că se va duce la altă echipă, după ce a avut o experiență nefericită în Olanda. Dar dacă se întoarce acasă, cred că o va face doar la noi.

Este un jucător foarte valoros la vârsta sa și poate să joace fără probleme la orice echipă din România. Cred că este unul dintre cei mai buni tineri atacanți laterali din țară", a explicat managerul tehnic al constănțenilor. 

Gică Hagi: „Denis Alibec a făcut o mișcare cu noi, dar focusul lui e total la echipa națională”

La antrenamentul de vineri al Farului a participat și Denis Alibec, care s-a pregătit alături de foștii săi colegi. Într-o formă fizică excelentă, atacantul tricolor a revenit în țară după ce a încheiat conturile cu qatarezii de la Muaither.

Jucătorul în vârstă de 33 de ani a ales să se pregătească la Constanța pentru a-și menține tonusul înaintea reunirii naționalei în vederea pregătirii pentru participarea la EURO 2024.

„Denis a făcut o mișcare cu noi. El are mintea și focusul total pentru echipa națională”, a explicat Gică Hagi. 

VIDEO. IOANIȚOAIA LA ZI » Directorul Gazetei Sporturilor: „Evoluții încurajatoare pentru Radu Drăgușin și Ianis Hagi înaintea Euro”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.