Tenis

Cum a ales Yastremska, una dintre cele mai atrăgătoare jucătoare de tenis, să sărbătorească aniversarea de 24 de ani » Imagini inedite

+33 Foto
Ucraineanca Dayana Yastremska (33 WTA) a marcat printr-un clip inedit aniversarea de 24 de ani.

Articol de Andra Mocanu  —  sâmbătă, 18 mai 2024

Ucraineanca Dayana Yastremska (33 WTA) a marcat printr-un clip inedit aniversarea de 24 de ani.

Dayana Yastremska a depășit perioada complicată a carierei, o suspendare provizorie dictată pentru încălcarea protocolului doping. A avut câștig de cauză la TAS, iar în 2024 are bilanț pozitiv în circuit, 15 victorii și 10 înfrângeri.

FOTO. Dayana Yastremska, apariție răvășitoare la aniversarea de 24 de ani

+33 Foto
FOTO: Instagram @dayana_yastremskay

Pe 15 mai, ucraineanca a împlinit 24 de ani. A sărbătorit la Nice, pe Coasta de Azur, locul unde și-a stabilit baza de antrenament în ultimele luni.

Dayana a postat un clip inedit. A apărut în prima fază într-o pereche de pijamale și a scris numărul 23 pe parbrizul unei mașini. Ulterior apare costumată de petrecere, cu numărul 24 pe geam.

Yastremska se pregătește acum de Roland Garros. La Madrid și Roma s-a oprit de fiecare dată în turul secund, învinsă de Gauff și Sabalenka.

Dayana Yastremska a scăpat de suspendarea pentru dopaj

Cel mai important caz de dopaj din tenis, înaintea scandalului iscat în jurul Simonei Halep, a fost cel al Dayanei Yastremska. Pe 7 ianuarie 2021, ITF anunța că ucraineanca a fost testată pozitiv la mesterolon, un agent anabolizant.

Dayana a declarat că nu s-a dopat intenționat și că de vină a fost o contaminare, lucru pe care îl susține și Simona Halep. După mai multe procese, inclusiv unul pierdut inițial la TAS, ITF a decis să anuleze suspendarea provizorie, motivând că jucătoarea „jucătoarea nu a dat dovadă de neglijenţă sau că a greşit cu ceva privind modul în care substanţa interzisă a pătruns în organismul ei”.

Citește și alte știri din tenis:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.