Campionate

Cosmin Contra anunță următorul pas al carierei: „Am ajuns la un acord, dar încă nu am semnat!”

Cosmin Contra

Articol de Romeo Ene  —  Saturday, 18 May 2024

Cosmin Contra (48 de ani), antrenorul celor de la Damac, locul 10 din campionatul Arabiei Saudite, a anunțat echipa pe care o va antrena în sezonul următor.

Fostul selecționer al României se află pe locul 10 în Arabia, cu 40 de puncte după 32 de etape, cu 2 înainte de finalul sezonului. Damac a remizat în ultimul meci, 1-1 pe teren propriu cu Al Feiha. Nicolae Stanciu (31 de ani), căpitanul echipei, fotbalist important pentru echipa națională, a fost titularizat și înlocuit în minutul 58.

Cosmin Contra rămâne în Arabia Saudită: „Am ajuns la un acord”

Contra a explicat după meciul cu Al Feiha faptul că a ajuns la un acord cu saudiții pentru a continua, însă nu a semnat încă prelungirea. Conducerea are misiunea de a rezolva această problemă pentru ca antrenorul român să continue.

„Am ajuns la un acord acum o lună cu clubul să semnez prelungirea contractului, dar până acum nu am semnat. Această problemă nu depinde de antrenor, ci de administrație, care trebuie să accepte condițiile pe care le am. Această chestiune nu a fost rezolvată până acum”, a spus Contra, citat de presa saudită.

Damac, fără emoții în finalul de sezon

Al Feiha e pe locul 7, cu 43 de puncte, iar Damac, trupa lui Contra, e pe 10, la 11 puncte de Al Akhdoud, prima echipă aflată pe loc retrogradabil.

Nicolae Stanciu, care nu a marcat cu Al Feiha, are 4 goluri încrise în acest sezon în campionat. În plus, a dat și 7 pase decisive. Mai are 2 partide de jucat în Arabia Saudită, apoi va merge în cantonamentul României pentru EURO 2024.

De-a lungul carierei, Contra a mai antrenat: Fuenlabrada, Petrolul, Getafe, Guangzhou RF, Dinamo, Alcorcon și naționala României. Din martie 2023 o antrenează Cosmin Contra pe Damac.

VIDEO. Miodrag Belodedici, declarații de la Muzeul Fotbalului

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.