Liga 1

Propunere-șoc: „Hunedoara să-l lase pe Hagi să meargă în cupele europene!”

Corvinul Hunedoara, bucurie după finala Cupei României 2024, foto: GSP

Articol de Emanoil Ursache  —  duminică, 19 mai 2024

Nelu Varga, finanțatorul vicecampioanei CFR Cluj, a lansat o propunere incredibilă către Corvinul Hunedoara, câștigătoarea Cupei Românei.

Varga consideră că ar fi „frumos” din partea trupei pregătite de Florin Maxim să renunțe la locul obținut în preliminariile Europa League, în urma câștigării Cupei, pentru ca echipa lui Gheorghe Hagi să mai aibă o șansă să se califice în cupele europene.

Propunerea incredibilă făcută de Nelu Varga

Doar că în acest scenariu, vicecampioana CFR Cluj ar avea, de asemenea, de câștigat. I-ar lua locul Corvinului și ar merge în preliminariile Europa League, Universitatea Craiova s-ar califica direct în preliminariile Conference League, iar Farul (locul 4) ar disputa baraj cu „U” Cluj sau Oțelul Galați.

„Îl felicit pe domnul Rotaru, este un om care pune suflet şi mulţi bani în fotbal şi vreau să mergem în Europa cu toţii pentru România.

Mi-ar plăcea inclusiv Gică Hagi să meargă. Poate că ar fi frumos ca Hunedoara să renunţe pentru România şi să-l lase pe Gică Hagi să meargă cu Farul în cupele europene” a fost mesajul transmis de Nelu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, conform primasport.ro.

Mihai Rotaru nu a fost de acord cu Nelu Varga

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, nu i-a împărtășit opinia omologului său de la CFR Cluj. Rotaru a subliniat cât de frustrantă ar fi o asemenea decizie pentru suporterii Corvinului Hunedoara.

Mă pun în postura celor care au investit acolo sentimente, mă pun în postura suporterilor. Ar fi frustrant pentru ei, chiar dacă pentru noi ar fi extraordinar, pentru că n-am mai juca barajul.

Cei mai avantajați ar fi cei de la CFR Cluj pentru că ar merge direct în Europa League, dar nu poți cere unei comunități să se dea la o parte. Chiar dacă ne-ar avantaja pe noi!”, a declarat Mihai Rotaru, conform sursei citate.

VIDEO Albion Rrahmani, conferință de presă înaintea duelului cu FCSB: „Este foarte important pentru noi să terminăm sezonul cu o victorie!”

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.