Liga 1

Andrei Vlad s-a întors » Eroare „tradițională” la primul gol din Rapid - FCSB

+7 Foto
Rapid - FCSB/ FOTO Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  duminică, 19 mai 2024

Rapid - FCSB. Andrei Vlad a fost titular în premieră în Superliga în acest sezon și a gafat în prima repriză.

Portarul campioanei a respins în față un șut al lui Krasniqi, care reluase spre colțul lung. Balonul respins de Vlad a ajuns la Funcho, care a marcat în poarta goală.

FOTO. Gafa lui Andrei Vlad în Rapid - FCSB

Revenit în primul 11 la un meci de Superliga, Vlad a făcut o gafă caracteristică. Tocmai din cauza greșelilor de acest gen a pierdut echipa de start, în urmă cu doi ani, când Ștefan Târnovanu a intrat în locul lui la pauza unui meci cu FC Argeș și nu a mai ieșit din poartă.

Cu titularul plecat în vacanță după câștigarea titlului, Vlad a avut din nou șansa să apere în Liga 1, primul meci în actuala ediție de campionat a venit chiar în ultima etapă.

Vlad apărase doar în Cupa României în acest sezon, în cele 3 meciuri din grupe. De asemenea, partida cu Rapid a fost prima din 2024 pentru Andrei, al cărui contract expiră la iarnă.

Vlad apărase ultima dată în Superliga sezonul trecut, când a intrat în poartă 3 meciuri, când Ștefan Târnovanu era accidentat. O prezență vizibilă la petrecerea de titlu, Vlad nu ar fi avut campionatul în palmares dacă nu ar fi jucat cu Rapid, pentru că ar fi rămas cu zero meciuri în Liga 1.

Imagini trăsnite din Giulești. Cum l-au primit suporterii pe Neil Lennon

+47 Foto
Rapid - FCSB

VIDEO // RAPID - FCSB » Imnul Rapidului cântat de suporterii giuleșteni

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.