Liga 1

Dan Șucu, imediat după Rapid - FCSB: „Semnăm luni cu Neil Lennon. El a fost interesat mai mult de altceva, nu de bani”

+47 Foto
Dan Șucu

Articol de Andrei Petrescu, Andrei Furnigă (video), Romeo Ene  —  duminică, 19 mai 2024

Rapid - FCSB 2-0. Dan Șucu, acționarul majoritar al giuleștenilor, a anunțat după ultima etapă din play-off-ul Superligii faptul că Neil Lennon va semna luni contractul și va fi noul antrenor al Rapidului.

Neil Lennon a sosit astăzi în România, iar mâine va semna contractul cu Rapid. Marți va fi prezentat într-o conferință de presă. Dan Șucu a explicat cum au decurs negocierile cu antrenorul din Irlanda de Nord.

VIDEO. Dan Șucu a făcut marele anunț: „Neil Lennon semnează luni cu Rapid”

>

„N-am mai plecat de vreo două luni atât de liniștit de la stadion. Noi știm că mâine ar trebui să semneze contractul (n.r. Neil Lennon) și sper să aveți plăcerea ca marți să avem conferința de presă.

Bogdan Lobonț va rămâne în mod cert în club și îi mulțumim pentru tot ce a făcut. Nu pot spune că negocierile cu Neil Lennon au fost dure absolut deloc, dânsul n-a negociat niciodată ceva special. Tot ce a negociat a fost ajutorul și investiția pe care o facem în club pentru a-l face mai puternic. N-a fost niciodată neapărat interesat de suma pe care ar încasa-o.

A fost mult mai interesat să vadă că suntem hotărâți să investim în club ca să-i dăm putere pentru anul viitor”, a spus Dan Șucu, la finalul meciului.

Întrebat despre câți jucători vor pleca de la Rapid, Dan Șucu s-a rezumat a spune: „Trebuie să vorbiți cu specialiștii”, aluzie la Daniel Niculae, președintele giuleștenilor, care va părăsi clubul la finalul sezonului.

Rapid a terminat sezonul pe locul 6, ultimul din play-off, cu 32 de puncte după cele 10 meciuri. FCSB e campioana României, cu 49 de puncte.

VIDEO. Rapid - FCSB 2-0. Oaspeții sărbătoresc alături de fani, în ciuda eșecului: „Salutați campioana!”

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.