Liga 1

Becali a renunțat la Louis Munteanu și vrea în grupele Ligii cu atacant din play-out: „Îl aduc peste capul staff-ului”

Gigi Becali/ Foto: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Sunday, 19 May 2024

Gigi Becali, patronul de la FCSB, a oferit noutăți despre transferurile de la echipa roș-albastră, după 0-2 cu Rapid, în ultima etapă.

Fundașul stânga Kiki va semna luni cu FCSB, primul transfer al verii la roș-albaștri. Becali a anunțat că a renunțat la Louis Munteanu, dar va lua un atacant din play-out. Ovidiu Popescu a semnat cu U Cluj, iar Panțîru și Eduard Radaslavescu vor fi împrumutați la alte echipe sezonul viitor.

Radaslavescu pleacă de la FCSB. Gigi Becali vrea atacant din play-out: „E cu două clase peste Paraschiv de la Hermannstadt”

„Mâine semnăm cu Kiki. Vine și semnează. Pe 3 ani semnează, așa ne-am înțeles. Lui Radunovic îi expiră în iarnă, dar o să rămână și el. I-am propus prelungirea. I-am propus 15.000 pe lună.

Louis Munteanu e «la revedere»! Eu nu stau la licitații. Mai am un atacant din România pe care îl vreau, dar nu vă zic. De ce? Poate îl ia altcineva. Îl iau orice s-ar întâmpla. Nu e de play-off, e din play-out, dar e atacant-atacant, nouar. Doi nouari iau. Nu e Blănuță, el nu e de FCSB acum. Când o să crească.

Eu iau atacantul peste capul staff-ului. Doar eu îl vreau. Și îl iau să fie certitudine, nu copil. Cu Alibec nu e gata, să vedem. O să începem de mâine transferurile. Să vedem”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport 1.

Întrebat de moderatorul Horia Ivanovici dacă e vorba despre Daniel Paraschiv, de la Hermannstadt, Becali a răspuns: „Atacantul e unul care e cu două clase peste Paraschiv. O să vedeți peste câteva zile. Ori anunț transferul, ori spun că nu se face”. „Este vorba despre Aurelian Chițu de la FCU Craiova?”, a insistat jurnalistul. „Nu știu, mă, v-am zis că nu vi-l spun”.

Panțîru pleacă împrumut. Radaslavescu pleacă împrumut, trebuie să joace. Trebuie să joace un an înainte să vină. O să am 4 mijlocași la închidere, pe fiecare post câte doi jucători. Doi fundași stânga, doi fundași dreapta, 4 centrali. Toate posturile dublate. O să am două echipe de valoare. Regula U21 am înțeles că o să o scoată.

- Gigi Becali, patron FCSB

VIDEO. Rapid - FCSB 2-0. Oaspeții au sărbătorit alături de fani, în ciuda eșecului: „Salutați campioana”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.