Liga 1

Pe aici se trece? Imaginile serii după Dinamo - Csikszereda, cu o fetiță și un jandarm în prim-plan

+13 Foto
Imaginile serii după Dinamo - Csikzereda // foto: Cristi Preda

Articol de Cristi Preda (foto), Remus Dinu  —  luni, 20 mai 2024

Fanii lui Dinamo, de toate vârstele, au declanșat bucuria după 2-0 în turul barajului cu Csikszereda, succes care îi duce pe „câini” cu un pas mai aproape de menținerea în Superligă.

Imediat după fluierul final al lui Rareș Vidican, am asistat la o „mini-invazie” a terenului. Copiii au dat năvală pe suprafața de joc, în timp ce jandarmii au mobilizat un dispozitiv și s-au instalat în fața PCH.

Forțele de ordine au lăsat tinerii în voia lor, nu s-au împotrivit prezenței lor pe gazon. Tinerii susținători ai suflării alb-roșii au avut astfel liber la distracție, cu jandarmii atenți ca adulții să nu intre la rândul lor pe teren.

Imaginile serii după Dinamo - Csikszereda: dialog pe gazon între o fetiță și un jandarm

Ce-i drept, pe suprafața de joc și-au făcut loc și adolescenți, dar marea parte de a grupului de suporteri a fost formată din copii, pentru care bucuria de a fi dinamovist înseamnă în zilele noastre doar salvarea de la retrogradare sau evitarea retrogradării directe.

În bucuria declanșată de tinerii suporteri dinamoviști, fotoreporterul GSP Cristi Preda, cu decenii de experiență pe stadioanele din țară, a surprins un cadru de excepție: o micuță ajunsă pe gazon și aparent rătăcită îi cere indicații unuia dintre jandarmii aflați în acea zonă.

Dinamoviștii simt că sunt mult mai aproape acum de menținerea în Superligă. Meciul decisiv contra celor de la Csikszereda va avea loc săptămâna viitoare, pe 27 mai, la Miercurea Ciuc.

Mai multe știri despre Dinamo - Csikszereda:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.