Liga 1

Mihai Stoichiță a uitat la ce meci a fost pe Arena Națională: „Foarte frumos. Și Sepsi a avut... ăăă... și Rapidul”

Mihai Stoichiță (69 de ani), directorul tehnic al FRF

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 21 mai 2024

Prezent la barajul Dinamo - Csikszereda (2-0), Mihai Stoichiță, președintele Comisiei Tehnice din cadrul FRF, a încurcat echipele la final.

Printre specialiștii prezenți la Dinamo - Csikszereda (2-0), prima manșă a barajului pentru menținere / promovare în Superliga, s-a numărat și Mihai Stoichiță.

La final, șeful direct al selecționerului Edi Iordănescu a rămas să discute cu jurnaliștii despre partida abia încheiată, dar a încurcat echipele.

Mihai Stoichiță: „Acum mă gândeam la Bergodi, cu Rapidul lui”

>

Pe Dinamo, cu Rapid, iar pe Csikszereda, cu Sepsi! „Foarte frumos (n.r. - meciul). Și Sepsi a avut.. ăăă Sepsi, și Csikszereda a avut ocazii....și Rapidul, ăsta, Dinamo. Au jucat bine și unii, și alții. Acum mă gândeam la Bergodi, cu Rapidul lui”, s-a bâlbâit Stoichiță în fața camerelor de luat vederi.

Întrebat dacă Dinamo rămâne în Liga 1, Stoichiță a comentat: „Stai să vedem și meciul de acolo. În fotbal nu poți să știi niciodată ce se poate întâmpla, trebuie să fii pregătit pentru orice.

În orice caz, un spectacol agreabil. Este remarcabil ce se întâmplă pe stadion. Veniți și dumneavoastră, o grămadă de televiziuni, și o grămadă de spectatori. Este ideal pentru fotbal”.

Mihai Stoichiță: „Cred că Bergodi a venit să-și încheie socotelile în Giulești”

Returul de la Miercurea Ciuc? „Pentru ei este un eveniment. Ce s-a întâmplt cu ei anul ăsta e un eveniment. Probabil că în continuare își vor face planuri de promovare, pentru la anul, dacă nu reușesc anul ăsta. E bine, că stimulează zona de acolo. La anul o să concurăm hocheiul”.

În tribună, Stoichiță s-a întreținut și cu Cristiano Bergodi, revenit în România după despărțirea de Rapid, în aprilie. „Cred că avea niște treburi pe la Giulești, să își încheie probabil toate socotelile acolo”, a comentat Stoichiță.

VIDEO. Dinamo - Csikszereda 2-0. Zeljko Kopic a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor la pauză + Ce spune despre dubla lui Politic

>

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.