Liga 2

Demitere-șoc în Liga 2: în așteptarea lui Dani Coman, și-au dat afară antrenorul!

Articol de Aurelian Botezatu  —  Tuesday, 21 May 2024

FC Argeș a anunțat marți dimineață despărțirea de antrenorul Eugen Neagoe. Tehnicianul craiovean fusese numit în octombrie 2023.

Eugen Neagoe nu mai este antrenorul lui FC Argeș. Clubul a anunțat în această dimineață, pe pagina de Facebook, despărțirea de tehnicianul oltean.

Eugen Neagoe a plecat de la FC Argeș

„Mulțumim, Eugen Neagoe

Clubul nostru a ajuns la un acord privind încetarea contractului pe cale amiabilă cu antrenorul Eugen Neagoe și staff-ul acestuia. Antrenorul în vârstă de 56 de ani a fost la cârma echipei noastre timp de 16 partide. FC Argeș le mulțumește și le dorește mult succes în activitatea profesională”

Comunicat FC Argeș

Eugen Neagoe a ratat play-off-ul cu FC Argeș

Numit în octombrie 2023, Neagoe a avut un sezon de uitat pe banca piteștenilor. Deși obiectivul era revenirea în Superliga, el n-a reușit să prindă nici măcar play-off-ul. În grupa A din play-out, FC Argeș încheiat pe locul 3, după CSM Reșița și Ceahlăul Piatra Neamț. Bilanțul: 3 victorii, o remiză și două eșecuri.

Neagoe a avut mai multe disensiuni cu conducerea clubului de-a lungul sezonului. Și din cauza rezultatelor, și din cauza restanțelor salariale pe care clubul le avea la el. În martie, după ce Florin Pârvu a fost dat afară de la Petrolul, la Ploiești s-a pus problema numirii lui.

Eugen Neagoe avea clauză de reziliere cifrată la 200.000 de euro și încă un an de contract

„Geană” avea la FC Argeș o clauză de reziliere cifrată la 200.000 de euro și încă un an de contract cu gruparea piteșteană.

Viorel Tudose, principalul sponsor al clubului, va suporta cheltuielile cu despărțirea de Neagoe. Favorit să-i ia locul pe banca formației din Trivale e Nicolae Dică (44 de ani). Totuși, odată cu plecarea antrenorului, mai sigură decât o viitoare instalare a lui Dică este, în acest moment, revenirea lui Dani Coman la Pitești, în funcția de președinte.

VIDEO. Dinamo - Csikszereda 2-0. Zeljko Kopic a dezvăluit ce le-a transmis jucătorilor la pauză + Ce spune despre dubla lui Politic

Mai puteți citi:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.