Liga 1

Gigi Becali nu s-a dezis de pasiunea pentru ovine: „Nu mai am forță să prind oaia, dar o dată la două-trei zile, eu le mulg”

Articol de Cezar Titor  —  marţi, 21 mai 2024

Gigi Becali (65 de ani), patronul celor de la FCSB, creionează campania de mercato a roș-albaștrilor, în vederea campaniei europene din această vară, unde obiectivul este clar: grupele Champions League. În cazul unei calificări europene importante, fapt ce nu s-a mai întâmplat de ani buni pentru formația pe care o patronează, Becali a anunțat că vremurile în care se urca pe Maybach au apus.

Campioana a încheiat sezonul cu trei eșecuri consecutive în finalul play-off-ului, survenite în fața celor de la Universitatea Craiova, CFR Cluj și Rapid, dar Gigi Becali vrea să facă transferuri rapide, care să fie la dispoziția staff-ului tehnic la începutul pregătirilor. Reunirea este prevăzută pentru 16 iunie, iar pe 6 iulie este programată Supercupa României, pe care FCSB o va disputa în fața celor de la Corvinul, formație ce a reușit un parcurs miraculos în recent încheiata stagiune de Cupa României.

Gigi Becali: „Nu mai am forță să prind oaia”

Înainte să ofere detalii despre cele mai importante ținte ale roș-albaștrilor, Becali a transmis pentru fanatik că nu mai are forța fizică de odinioară, fiindu-i dificil să mai țină pasul cu necuvântătoarele ovine, pasiune de care nu s-a dezis nici până în prezent: „Nu mă mai urc pe mașină niciodată. A fost ce a fost, am o vârstă. În viață, orice lucru are un rost și o frumusețe. Cum mi-ar sta mie acum să mă urc pe mașină? Fizic, pot.

+47 Foto
Rapid - FCSB

Încă sunt puternic. Nu am treabă. Nu mai am aceeași putere, dar viteză am. Inima are viteză, am aceeași viteză, dar nu mai am forță, nu mai pot să prind oaia, îmi e frică. O dată la două-trei zile, eu mulg oile. Cel mai frumos moment pentru mine, ce milioane?”.

Eu nu-l vreau pe Rotaru în cupele europene. Dar staff-ul îl vrea, ca să fie obosit în campionat. Eu am zis că nu vreau, pentru ca nu cumva Rotaru să aibă curaj să investească în transferuri. Eu am niște opțiuni, staff-ul are altele. Eu așa gândesc. Mă iau după cum sunt eu, că investesc dacă sunt în cupele europene.
- Gigi Becali, patron FCSB, conform fanatik

VIDEO. Ce campanie de transferuri pregătește Gigi Becali

Citește și alte articole de actualitate:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.