Liga 1

FCSB a pus ochii pe 4 jucători de la Dinamo: „Mi-au plăcut foarte mult” » Politic NU e printre ei

Articol de Romeo Ene  —  miercuri, 22 mai 2024

Mihai Stoica (59 de ani), președintele Consiliului de Administrație de la FCSB, nu a fost entuziasmat de prestația lui Dennis Politic (24 de ani) din meciul lui Dinamo cu Csikszereda, de la turul barajului de menținere în Superliga și a avut alți jucători remarcați din tabăra „câinilor”.

Atacantul dinamovist i-a salvat pe „câini” după ce a înscris o „dublă”, golul 2 fiind o adevărată capodoperă, însă MM Stoica, oficialul campioanei, a ridicat o problemă în cazul jucătorului. Acesta a făcut o partidă mare în fața unei echipe din eșalonul secund, iar Dinamo are jucători mult mai buni decât fotbalistul adus din ligile inferioare din Anglia.

Mihai Stoica, despre Dennis Politic: „Nu e în top 3 jucători de la Dinamo”

„Se vorbeşte cam mult despre un jucător care a avut o evoluţie împotriva unei echipe modeste din Liga a 2-a. A dat două goluri, iar golul al doilea este o capodoperă, dar contează şi cu cine joci. Aş putea să vorbesc de mai mulţi jucători de la Dinamo, nu doar de Politic. Politic nu e în top 3 de la Dinamo pentru mine.

Mi-a placut mai mult Abdallah. De asemenea, mi-au plăcut foarte mult Pavicic şi Gnahore. Milanov mi s-a părut un jucător interesant. La noi nu ar fi interes pentru Politic. Nici la Rapid nu cred că este. Nici la CFR Cluj”, a precizat oficialul roș-albaștrilor, la Orange Sport.

Dinamo are prima șansă pentru returul cu Csikszereda (2-0), lunea viitoare în deplasare, și are prima opțiune de a continua în Superliga datorită lui Dennis Politic. În special, datorită fotbalistului ofensiv de 24 de ani, care a marcat două goluri, al doilea fiind o adevărată operă de artă.

Vara trecută, Politic a semnat cu Dinamo, sosind după o experiență multiplă în fotbalul englez. A trecut prin academiile lui Manchester United și Bolton, a jucat pentru Port Vale, apoi pentru Cremonese (Italia).

8goluri în 35 de meciuri a reușit Politic la primul său sezon la Dinamo, plus două assist-uri

VIDEO. „Dennis, două goluri am visat!” » Fabuloasa presimțire a unui puști dinamovist, cu o oră înaintea meciului cu Csikszereda: i-a strigat lui Politic că va înscrie două goluri

>

Citește și alte știri:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.