Liga 1

Clauza secretă din contractul lui Dennis Politic la Dinamo » Totul se decide luni

+9 Foto
Dennis Politic/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  miercuri, 22 mai 2024

Dennis Politic (24 de ani), extrema stânga de la Dinamo, a marcat două goluri în barajul de menținere/promovare cu Csikszereda, scor 2-0. El are o clauză în contract legată strict de rămânerea în prima ligă.

Concret, contractul lui Politic se prelungește automat cu doi ani în cazul în care echipa se salvează de la retrogradare. Dacă pică în Liga 2, atunci Dennis devine instant liber de contract, potrivit prosport.ro.

Dennis Politic, șanse mari să rămână la Dinamo

Cum Dinamo a câștigat turul cu Csikszereda la București, șansele să se salveze de la retrogradare sunt mari. Astfel, Politic are toate șansele să aibă un nou contract cu Dinamo din vară și nu va putea pleca liber. Returul are loc la Miercurea Ciuc, pe 27 mai.

În plus, potrivit sursei citate, salariul jucătorului ar urma să crească de la 8.000 la 10.000 de euro. După meciul cu Csikszereda de la București, Politic a fost misterios când a fost întrebat despre viitorul lui.

Dennis Politic: „M-am uitat și eu pe contract”

„Nu mă gândesc la un transfer, eu sunt aici, sunt fericit. Nu am terminat treaba, mai avem un meci. Mă oftic că nu am dat mai multe și nu am rezolvat barajul de acum. Eu mai am contract și rămân aici momentan, sunt fericit să fiu aici.

Dacă voi mai fi aici, voi da totul și sezonul viitor. M-am uitat pe contract, dar nu pot să intru în detalii. Deocamdată mă gândesc la Dinamo, iar când va veni ofertă din străinătate voi vrea să merg acolo”, a declarat Dennis Politic la finalul meciului cu Csikszereda.

+9 Foto
Dinamo - Csikszereda / foto Cristi Preda (GSP)

Cifrele lui Politic în acest sezon de Superliga

VIDEO. Dennis Politic, marcatorul lui Dinamo cu Csikszereda, pregătit de returul de la Miercurea Ciuc: „Suntem obișnuiți cu înjurături și ”hate”, dar mergem acolo pentru a câștigă”

>

Citește și:

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.