Liga 1

Ovidiu Popescu, ironizat în direct de Gigi Becali: „A fost 1% din Lampard. Nu mai aveai ce face cu el, alerga tralala”

Ovidiu Popescu / foto: GSP

Articol de Tudor Belivacă  —  miercuri, 22 mai 2024

FCSB s-a despărțit de Ovidiu Popescu, luni, printr-un comunicat pe pagina oficială a clubului.

Acesta a semnat deja cu „U” Cluj, dar fostul patron i-a adresat cuvinte dure după plecare. Ovidiu Popescu nu își dorea să se despartă de echipa roș-albastră, însă Becali nu i-a mai oferit prelungirea contractului.

Gigi Becali: „Aleargă peste tot, dar mingea nu e la el niciodată”

„«Lampard» a fost 1% din Lampard. Nu mai aveai ce face cu el. Pentru ce vrem noi, nu ne mai era necesar. Era un jucător polivalent, dar avea momente când dispărea din joc. Aleargă, tralala, dar atât, nu mai avea curaj.

Aleargă peste tot, dar mingea nu e la el niciodată. Alerga unde nu era mingea. Nu a fost ce ne-am așteptat, i-am dat banii băiatului, asta a fost”, a declarat Gigi Becali la emisiunea Fotbal Club de la DigiSport.

La plecarea de la club, Ovidiu Popescu a mulțumit clubului și implicit patronului pentru șansa oferită.

„După 8 ani a ajuns momentul în care mă despart de familia Steaua, 8 ani în care aici a fost familia mea și pentru asta le mulțumesc tuturor antrenorilor, staff-ului tehnic, conducerii și colegilor în special!

Plec după 8 ani cu bune și rele, dar cu satisfacția cea mai mare că visul de a deveni campion mi s-a îndeplinit! Mândru că sunt campion după 248 meciuri jucate în tricoul cu numărul 23 roș-albastru! Mulțumesc FCSB, le mulțumesc suporterilor!

Încep o nouă etapă cu o nouă provocare!”, a transmis Ovidiu Popescu într-un mesaj pe Instagram.

Ovidiu Popescu nu voia să părăsească FCSB, dar a fost dat afară. Contractul i-a expirat și nu a mai primit prelungirea.

„Da, îmi doresc să rămân la FCSB, e până la urmă cel mai titrat club din România. Ne vom pune la masă și vom discuta să cădem la un numitor comun. Dacă nu, vedem. Până la urmă, sunt fericit că am câștigat titlul și voi vedea pe viitor ce se va întâmpla cu mine”, a afirmat Ovidiu Popescu.

VIDEO Mihai Stoica, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Sună la pauză! Singura chestie care câteodată ne dă frisoane”

>

„Lampard” Popescu era cel mai vechi jucător din lotul actualei campioane a României. El venise la roș-albaștri în 2016.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.