Liga 1

Cum poate arăta FCSB în preliminariile Ligii Campionilor » Două variante de echipă: realistă și SF

Sepsi - FCSB/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  Thursday, 23 May 2024

FCSB a realizat deja două transferuri, s-a înțeles cu David Kiki (30 de ani, fundaș stânga) și Daniel Popa (28 de ani, atacant). Primul a venit liber, al doilea a fost luat de la U Cluj pentru o sumă de bani.

În plus, la echipa roș-albastră revin Alexandru Musi și Malcom Edjouma, care au fost împrumutați în stagiunea 2023-2024 la Petrolul, respectiv Bari. Alte 3 mutări sunt în așteptare la FCSB, Louis Munteanu, Denis Alibec și Alex Chipciu.

Un alt jucător dorit de FCSB e Florin Tănase, care ar reveni după doi ani. „Sunt 90% șanse să vină”, a declarat recent Becali.

FCSB îi vrea pe Chipciu, Alibec și Louis Munteanu

Pentru Louis Munteanu, FCSB i-a oferit Fiorentinei 1,2 milioane de euro, însă italienii au cerut 1,5. Transferul a intrat în impas, Gigi Becali nu vrea să participe la o licitație pentru atacantul care a fost împrumutat la Farul în acest sezon. Pe Munteanu îl vrea și Rapid, astfel că FCSB are concurență.

Denis Alibec e o altă țintă pentru FCSB, însă și transferul lui pare greu de realizat. Gigi Becali a anunțat că atacantul care s-a despărțit de Muaither e mai aproape de Farul, mama și bunica lui dorindu-și ca el să nu mai evolueze la roș-albaștri.

Cel mai aproape de transferul la FCSB dintre cei 3 e Alex Chipciu. El mai are contract cu U Cluj un an, astfel că Becali ar trebui să plătească o sumă de bani pentru el. Însă patronul roș-albaștrilor speră ca veteranul de 34 de ani să se înțeleagă cu ardelenii și să rămână liber.

Cum cele 3 variante de transfer par greu de realizat, GSP a realizat două variante de echipă pentru FCSB în sezonul viitor, una SF și una realistă. Ambele pentru preliminariile cupelor europene, unde nu e obligatorie folosirea unui jucător U21 în echipă.

FCSB în startul sezonului viitor, varianta realistă

Târnovanu - Crețu, Ngezana, Chiricheș (Dawa), Radunovic (Kiki) - Lixandru, Șut (Alhassan) - Băluță (Phelipe), Olaru (Edjouma), Coman (Oct. Popescu, Musi) - D. Popa/Fl. Tănase

FCSB în startul sezonului viitor, varianta SF

Târnovanu - Chipciu (Crețu), Ngezana (Haruț), Chiricheș (Dawa), Radunovic (Kiki) - Lixandru (Alhassan), Șut, Olaru (Edjouma) - Alibec (Băluță, Phelipe), L. Munteanu (Fl. Tănase, D. Popa), Fl. Coman (Oct. Popescu, Musi)

VIDEO. Mihai Stoica, despre implicarea lui Gigi Becali la FCSB: „Sună la pauză! Singura chestie care câteodată ne dă frisoane”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.