Publicitate

De Ziua Copilului, explorează tărâmul imaginației cu seturile LEGO de la Carrefour

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 24 mai 2024

În pragul Zilei Internaționale a Copilului, Carrefour te invită să descoperi produsele din campania de loializare LEGO și să-ți dezvolți creativitatea prin joacă. Fie că vrei să dăruiești un set LEGO micuțului tău sau să te delectezi tu însuți, la Carrefour vei găsi o selecție pentru toate vârstele atât în hipermarketuri, în magazinele Carrefour Market și Carrefour Express, dar și pe carrefour.ro sau în aplicația Bringo.

Timpul de calitate petrecut în familie are un rol esențial în dezvoltarea armonioasă a copiilor și, în același timp, oferă părinților oportunitatea de a se relaxa și conecta cu cei mici. Astfel, joaca poate fi o soluție potrivită atât pentru copii, care-și hrănesc imaginația și își dezvoltă abilități sociale și emoționale, dar și pentru părinți, care merită, din când în când, câte o pauză de la rutina cotidiană.

Cu mic, cu mare, amintirile de neuitat și seturile LEGO se construiesc împreună. Până pe 30 iunie, la Carrefour, poți opta pentru LEGO Duplo Vizită la clinica veterinară, LEGO Friends Rover de cercetare spațială, LEGO Ideas Arborele Genealogic și multe altele. Vestea bună e că poți beneficia de până la 40% reducere la o selecție de produse LEGO dacă acumulezi puncte autocolante în talonul colector sau puncte Act for Good în aplicația Carrefour.

Fie că alegi să strângi puncte autocolante sau puncte Act for Good, procesul este simplu: primești un punct la fiecare 20 de lei cheltuiți; cu 3 sau 5 puncte, poți debloca reduceri la 11 seturi LEGO pentru toate vârstele; talonul colector se prezintă la casa de marcat alături de produsul dorit, iar cu punctele Act for Good, voucherul pentru setul preferat se activează direct în aplicația Carrefour; în momentul achiziției, reducerea se aplică automat la casa de marcat prin scanarea codului Act for Good.

Așadar, dacă te afli în căutarea unui cadou inedit de 1 iunie, vino în magazinele Carrefour. Alege din varietatea seturilor LEGO participante la campanie și oferă-le celor mici, sau chiar ție, setul potrivit și bucuria de a-l construi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.