Liga 1

Mihai Rotaru a răbufnit înainte de Universitatea Craiova - U Cluj: „Nu e normal”

U Cluj - CSU Craiova/ foto Imago Images

Articol de Adrian Duţă  —  joi, 23 mai 2024

Mihai Rotaru, finanțatorul Universității Craiova, a prefațat barajul cu U Cluj, pentru un loc în preliminariile Conference League. Meciul are loc duminică, de la ora 20:00.

Rotaru a criticat sistemul competițional, mai exact faptul că o echipă de play-out joacă în baraj pentru preliminariile Conference League. U Cluj a terminat pe locul 10 în Liga 1, apoi a dat un prim baraj cu Oțelul, locul 8, câștigat cu 2-0. După victoria cu gălățenii, elevii lui Sabău s-au calificat în finala barajului.

Universitatea Craiova, adversara ardelenilor, a terminat sezonul de Superliga pe locul 3, sub campioana FCSB și sub CFR Cluj, locul 2.

Mihai Rotaru, înainte de Craiova - U Cluj: „Nu e corect, nu e normal”

„E un meci pe care abia îl aștept. Avem nevoie de râuri, ramuri, absolut orice. Ne jucăm tot sezonul. Nu e corect, nu e normal să jucăm acest baraj. Este un meci în care ne dăm măsura valorii. Contăm pe suporteri, să își susțină echipa. Craiovei îi stă bine în Europa.

Nu vreau să mă gândesc la arbitraj. Nu e în puterea obișnuinței la noi să ne ajute arbitrajul. Am avut doar un meci, cu Sepsi, dar, în rest, suntem pe minus. Dacă facem simbioza suporteri-jucători, vom merge în Europa.

Am fost aproape cu Beer Sheva (n.r. - în 2022, Craiova a fost eliminată la penalty-uri în play-off-ul Conference League), ghinionul ne-a făcut să nu mergem în grupe. Eram cu un picior în grupe, aveam 1-0 în minutul 105. Vrem să respirăm aerul european.

Noi trebuie să dăm 5 tururi europene, cu U Cluj e primul”, a declarat Mihai Rotaru, la emisiunea „Digi Sport Special”.

Modul de a fi al lui Costel impune echilibru. Eu cred că m-am mulat după comportamentul lui. El și-a asumat locul doi când a venit. Poate alții spuneau că nu cunosc echipa. El și-a asumat, cu toate că nu am terminat pe doi. Rămâne indiferent de rezultatul de la baraj

- Mihai Rotaru, acționar Universitatea Craiova

VIDEO. Toate informațiile înainte de Universitatea Craiova - U Cluj, barajul pentru Conference League

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.