Liga 2

Omul-cheie de la Corvinul dă de pământ cu șefii din Superliga: „Nu e posibil așa ceva”

Bogdan Apostu, alături de jucătorii Corvinului/ foto Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  vineri, 24 mai 2024

Bogdan Apostu, agent FIFA apropiat de Corvinul și omul care a adus majoritatea jucătorilor din lotul echipei hunedorene, a avut un discurs dur la adresa conducătorilor echipelor din Superliga.

Motivul? El crede că echipele mari din prima ligă nu au tratat serios Cupa României, care le-ar fi putut asigura un loc în Europa League. Corvinul a câștigat Cupa și, deși e în Liga 2, va juca în turul 1 preliminar din a doua competiție inter-cluburi din Europa.

Hunedorenii au luat și licența UEFA și e clar, vor juca în Europa League. Asta în timp ce Universitatea Craiova va juca un baraj cu U Cluj pentru un loc în preliminariile Conference League, iar Rapid a terminat pe 6 în play-off-ul din Superliga și va mai sta un an pe tușă în ceea ce privește competițiile europene.

Bogdan Apostu: „Nu e posibil să joace Corvinul în Europa League, iar echipele mari să se bată pentru Conference”

„Vreau să trag un semnal de alarmă. E vorba de strategia pe care o alegi. Vorbim despre toate echipele mari, nu e posibil ca la ora asta Corvinul să joace în Europa League, iar toate marie echipe, Craiova, Rapid, CFR, U Cluj să se bată pentru Conference League, o competiție mult mai slab cotată.

E o greșeală incredibilă de gestiune și de prioritizare a obiectivelor. E vina conducătorilor. Rapid s-a prezentat cu echipa a doua cu Steaua, în grupe. De ce? Ai șase meciuri și te duci în Europa League, o competiție care îți asigură mai mulți bani, mai multă credibilitate decât Conference League.

Și toate echipele au șanse să se califice în grupele Conference League dacă pică din Europa League. Mi se pare cea mai gravă lacună a conducătorilor din fotbalul românesc”, a declarat impresarul Bogdan Apostu, la Orange Sport.

VIDEO. Bogdan Apostu dezvăluie: „Bugetul salarial la Corvinul e sub 40.000 de euro net pe lună”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.