Formula 1

O româncă face furori la Marele Premiu de Formula 1: „Nu oriunde, ci la Monaco ...”

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 24 mai 2024

Weekendul acesta, Formula 1 continuă în Europa cu Marele Premiu al Principatului Monaco. Cursa de duminică este în direct la Antena 1, de la ora 15:45. Iuliana Pepene trăiește live experienţa Formula 1 pe unul dintre cele mai emblematice şi prestigioase trasee din calendarul Formula 1.

„Sunt încântă să fiu parte din acest fenomen numit Formula 1 și nu oriunde, ci în Monte Carlo! Sunetul amețitor al motoarelor monoposturilor, uralele fanilor şi ecoul orașului de pe riviera franceză sunt elemente pe care doar aici le poți simți din plin”, spune Iuliana.

Iuliana Pepene iubește mașinile cu mulți cai-putere

Pe lângă pasiunea pentru televiziune, Iuliana iubește modelingul, călătoriile și mașinile cu mulți cai-putere. Prezentatoarea merge cu motorul, face show cu ATV-ul prin pădure, e îndrăgostită de mașinile puternice și n-a ratat ocazia să meargă la Salonul Auto de la Paris.

Iar MP din Monaco i-a picat mănușă! „Această lume a piloților, acest univers al cailor-putere, energia fanilor, care au venit din toate colțurile lumii pentru a fi părtași la acest fenomen, te fac să trăiești cu intensitate acest sport, chiar şi din prisma meseriei de jurnalist”, a mai spus jurnalista.

Prezentatoarea TV a terminat studiile superioare la Universitatea din București, specializarea Jurnalism, apoi și-a consolidat cariera la Intact Media Academy. Printre cei care i-au fost profesori se numără Dani Oțil, iar prima apariție pe sticlă a fost ca prezentator al știrilor meteo, la Observator. Acum prezintă Observator Matinal la Antena 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.