Nationala

Răzvan Lucescu l-a antrenat pe Mitriță și știe de ce nu a fost convocat în lotul pentru Euro

Răzvan Lucescu (55 de ani) a oferit o reacție, după ce Alexandru Mitriță nu a fost inclus de Edward Iordănescu (45 de ani) în lotul preliminar pentru Euro 2024.

Articol de Andrei Petrescu, Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 24 mai 2024

Răzvan Lucescu (55 de ani) a oferit o reacție după ce Alexandru Mitriță nu a fost inclus de Edward Iordănescu (45 de ani) în lotul preliminar pentru Euro 2024.

Lucescu jr. l-a antrenat pe Alexandru Mitriță timp de un sezon, în stagiunea 2021/2022, când fotbalistul a jucat pentru PAOK sub formă de împrumut.

Tehnicianul, care a câștigat al doilea titlu de campion cu PAOK, spune că, în ciuda calităților incontestabile, Mitriță nu este genul de fotbalist care să se lupte în momentele dificile.

De asemenea, Lucescu spune despre Mitriță că este un fotbalist care poate da cel mai bun randament doar dacă este numărul 1, cel mai important jucător, la echipa pentru care joacă.

Răzvan Lucescu, despre neconvocarea lui Mitriță pentru Euro 2024: „Alex este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este”

>

„Nu știu de ce nu a prins lotul. Este un antrenor care a decis un lot. Eu nu știu lotul, iau de bun ce îmi spui. Antrenorul știe ce are de făcut.

Eu pot să vorbesc despre Alex, despre talentul lui, despre caracterul lui. Un talent incredibil, un băiat extraordinar, serios. Probabil că nu este cel mai mare luptător în momentele de dificultate.

Cred că pentru el Universitatea Craiova este locul perfect. Este un jucător care trebuie să fie rege acolo unde este și Craiova îi poate oferi asta”, a spus Răzvan Lucescu.

Este foarte simplu, îl iei cu tine la aceste două meciuri amicale și vezi cum se prezintă. Edi va regreta. Îti pui toate energiile în cap. Dincolo de faptul că ne apărăm și dăm un gol prin Mihăilă pe contraatac, oamenii vor să vadă și altceva. Noi fără noroc nu ajungeam aici, mult noroc. Apropo de iconițe și noroc, să mai glumim puțin, toate babele din Oltenia îl iubesc pe Mitriță, să îi fie frică de acatiste.
- Mihai Rotaru, patron CSU Craiova

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.