Liga 1

„Regina Piteștiului” și-a făcut apariția la „decisivul” pentru Superligă » Soțul, fost campion al României, s-a făcut antrenor

+25 Foto
Diana Mărgăritescu, la CS Mioveni - FC Botoșani // foto: Ionuț Iordache, GSP

Articol de Andra Mocanu  —  vineri, 24 mai 2024

Din vara lui 2023, fostul dinamovist Andrei Mărgăritescu (44 de ani) lucrează la CS Mioveni, ca secund al lui Constantin Schumacher. În această seară, divizionara secundă este urmărită la treabă în barajul cu FC Botoșani de către soția lui Mărgăritescu, Diana, cunoscută drept „Regina Piteștiului”.

Locul 5 în play-off-ul ligii secunde, CS Mioveni a avut șansa disputării unui baraj pentru promovarea în Superligă, având în vedere că două formații clasate deasupra ei, Corvinul Hunedoara și CSC Șelimbăr, nu au drept de a evolua în prima ligă.

În fața argeșenilor a apărut FC Botoșani, determinată să-și păstreze locul în elită. Moldovenii au câștigat partida tur, 1-0, gol semnat de Aldair în minutul 90+3. În această seară, la Mioveni, se joacă meciul decisiv.

„Regina Piteștiului”, Diana Mărgăritescu, și-a făcut apariția la „decisivul” pentru Superligă

Pe Andrei Mărgăritescu, fost campion cu Dinamo, acum secundul lui Constantin Schumacher la Mioveni, au venit să-l susțină soția și băiatul.

+44 Foto
CS Mioveni – FC Botoșani // foto: Ionuț Iordache, GSP

În prezent make-up artist, Diana Mărgăritescu a fost surprinsă de fotoreporterul GSP în tribunele stadionului „Orășenesc” din municipiul argeșean.

În trecut, cea supranumită „Regina Piteștiului” a cochetat cu modelingul și a fost membră de partid, tatăl ei, Ioan Predica, fiind fost vicepreședinte al PDL Argeș și director la Agenția Națională de Îmbunătățiri Argeș.

În 2007, Diana a participat la „Liga Sexy”, un pictorial în care câte un model reprezenta fiecare echipă de Liga 1.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.