Campionate

„Vești bune! Rangers îl dă afară pe Ianis Hagi” » Transferul „Prințului” din Scoția este în prim-plan în presa internațională

Presa din Turcia anunță că cei de la Galatasaray sunt hotărâți să îl transfere pe Ianis Hagi (25 de ani).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  vineri, 24 mai 2024

Presa din Turcia anunță că Ianis Hagi (25 de ani) nu mai este dorit la Rangers și că va pleca din Scoția în această vară.

Ianis Hagi nu traversează cea mai bună perioadă a carierei. Joacă sub formă de împrumut la Alaves, dar nu a reușit să înscrie în cele 21 de partide în care a jucat în La Liga.

Turcii de la fanatik.com.tr scriu că Rangers nu va conta pe serviciile lui Ianis Hagi în sezonul viitor și este gata să îi dea drumul românului. Galatasaray ar sta la pândă pentru a semna cu internaționalul român, care a prins lotul preliminar pentru Euro 2024.

Galatasaray vrea să îl transfere pe Ianis Hagi

„Veşti bune pentru Galatasaray. Rangers îl dă afară pe Ianis. Galatasaray ar putea interveni din nou pentru transferul talentatului tânăr, care s-a născut în Turca şi are, de asemenea, şi cetăţenie turcă”, au scris jurnaliștii turci.

Și presa din Scoția a scris despre o posibilă trecere a românului la Galatasaray, club în tricoul căruia tatăl său a făcut furori.

„Clement nu-l consideră pe român ca fiind parte din planurile sale din următoarea campanie, astfel că îi anunţă pe cei de la Galatasaray că este disponibil”, au scris cei de la ibroxnews.com.

VIDEO. Răzvan Burleanu, despre următoarea destinație a lui Ianis Hagi: „Sunt convins că oriunde va alege să meargă începând din această vară, se va impune”

>

Dacă ar fi după mine și aș antrena o echipă mare, primul l-aș semna pe el! Când intră Ianis, tot stadionul se ridică în picioare! Este extrem de iubit, ce să zic altceva? În viață există momente și momente, trebuie să lupți, să ieși din ele. Este un jucător experimentat, a jucat la cel mai înalt nivel, a câștigat un campionat în Vest și s-a calificat cu România la mai multe turnee finale. Va veni și momentul lui. Sperăm să exceleze la Campionatul European. Mai are încă 11 ani de fotbal, dacă nu vor surveni accidentările
- Gică Hagi, antrenor Farul

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.