Nationala

Imagini tari de la dineul Generației de Aur » Prima care a vrut să facă poză cu Jose Mourinho

+45 Foto
Adrian Ilie, alături de Jose Mourinho și Giovanni Becali

Articol de Sergiu Alexandru  —  sâmbătă, 25 mai 2024

Vineri seară, membrii Generației de Aur și jucătorii de legendă invitați la meciul de gală de pe Arena Națională (azi, 20:30) au renunțat la crampoane și treninguri și au trecut la costume și pantofi.

La dineul găzduit aseară de hotelul Radisson Blu din centrul Capitalei, foștii mari fotbaliști au profitat de ocazie pentru a se distra și pentru a depăna amintiri din carierele lor.

În frunte cu Jose Mourinho, Rivaldo și Hristo Stoichkov, dar și cu Gică Hagi , Gică Popescu și Adrian Ilie, stele fotbalului mondial.

FOTO. Imagini tari de la dineul Generației de Aur

La eveniment a fost prezentă și Loredana. Artista va susține un concert înainte de meci a profitat de moment și s-a fotografiat alături de Jose Mourinho, Gică Hagi, Rivaldo, Gică Popescu, Dan Petrescu și Miodrag Belodedici.

„Dineu cu cei mai mari fotbaliști”, a fost mesajul cântăreței.

Jose Mourinho a fost printre vedetele serii. Iar Adrian Ilie și Ilie Dumitrescu s-au lăudat pe rețelele sociale cu o fotografie cu antrenorul portughez.

„Sunt onorat să stau lângă unul dintre cei mai mari antrenori din lume, The Special One Jose Mourinho”, a scris Dumitrescu pe Instagram. Iar portughezul i-a dat replica: „Sunt mândru să fiu alături de Generația de Aur. Jucători de top și oameni de excepție. Felicitări pentru 1994!”.

VIDEO. Imagini spectaculoase pe Calea Victoriei: Jose Mourinho și Giovanni Becali au venit la pas pentru dineul oficial

>

VIDEO. Cum au sosit la dineu Gică Hagi și Ilie Dumitrescu

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.