Handbal

Xavi Pascual, reacție sinceră după ce Dinamo a fost învinsă în semifinalele European League: „Flensburg este o echipă mai bună”

Xavi Pascual, antrenorul de la Dinamo a tras concluziile, după ce „câinii” au fost învinși de Flensburg, scor 32-38, în semifinala Final Four-ului European League la handbal masculin.

Articol de Cristi Preda (foto), Sebastian Culea, Adrian Jitea, Alexandru Tomuțiu  —  sâmbătă, 25 mai 2024

Xavi Pascual, antrenorul de la Dinamo, a tras concluziile, după ce „câinii” au fost învinși de Flensburg, scor 32-38, în semifinala Final Four-ului European League la handbal masculin.

Antrenorul lui Dinamo consideră că nemții și-au arătat clasa și au fost mai buni în acest meci. Tehnicianul spune că fotbaliștii lui puteau obține mai mult din acest meci, dar au avut o problemă de concentrare din cauza căreia nu au reușit să profite de ocaziile pe care le-au avut.

VIDEO. Concluziile lui Xavi Pascual, după semifinala cu Flensburg: „Am arătat ca o echipă care nu e pregătită pentru acest joc”

>

„În prima repriză am arătat ca o echipă care nu e pregătită pentru acest joc, Flensburg este o echipă mai bună decât noi, toată lumea știe. Am vorbit toată săptămâna despre cum trebuie să facem lucrurile în apărare. Am făcut greșeli în apărare. Am avut și multe ratări, am avut 4-5 acțiuni incredibile pe care nu le-am concretizat.

Am aruncat pe lângă poartă. În repriza a doua am încercat să fim mai buni în atac, dar nu ne-am apărat bine. Diferența e clară. Au meritat să câștige meciul și au demonstrat că sunt o echipă mai bună decât noi.

Pentru noi este important că am jucat împotriva acestei echipe. E primul Final Four pentru mulți dintre jucători. Am jucat în fața a 10.000 de spectatori. Cred că în primele minute jucătorii nu au înțeles bine ce trebuia să facem.

Nu cred că jucătorii au fost timorați, cred că a fost problemă de concentrare. Jocul a fost echilibrat, problema este că nu am făcut diferența când am rămas singuri cu portarul”, a spus Xavi Pascual, la finalul jocului.

VIDEO. Final de poveste pentru Dinamo în EHF European League » Suporterii dinamoviști i-au aplaudat la finalul partidei

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.