Campionate

Reacția lui Pep Guardiola după finala pierdută cu Manchester United: „Ne-am chinuit în prima repriză” » Ce le-a spus jucătorilor în vestiar

Guardiola nu poate accepta eșecul din Cupa Angliei / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 25 mai 2024

Managerul lui Manchester City, Pep Guardiola, a spus că echipa sa a pierdut finala Cupei Angliei (1-2) doar pentru că a înscris un gol mai puțin decât Manchester United: „În repriza a doua am fost mai buni”.

Manchester City a pierdut finala Cupei Angliei, 1-2 cu rivala Manchester United, și astfel a ratat ocazia unui nou event, după cel reușit în 2023. Foarte dezamăgit, la final, Pep Guardiola a trecut pe la fiecare dintre jucătorii săi, pentru a-i consola, iar în fața camerelor de luat vederi a fost destul de zgârcit la vorbă.

Pep Guardiola: „În prima repriză ne-am cam chinuit”

Pep și-a felicitat adversarii, însă a refuzat să admită că Manchester United a câștigat pentru că ar fi fost echipa mai bună. „Felicitări lui Manchester United. A fost o finală strânsă. Dar n-au fost mai buni. United e întotdeauna o echipă de tranziție.

În prima repriză ne-am cam chinuit, dar în partea secundă am fost mai buni. Am fost acolo. Per ansamblu a fost o evoluție bună, demnă de o finală”, a comentat tehnicianul spaniol.

Pep Guardiola spune ce i-a lipsit echipei sale ca să câștige

Întrebat ce i-a lipsit echipei sale ca să câștige, Guardiola a spus: „La final, ei au înscris două goluri, iar noi n-am reușit să marcăm mai multe”.

Ce le-a spus jucătorilor la vestiare, după fluierul final? „I-am felicitat pentru un sezon fantastic. Acum am pierdut un meci. Se întâmplă. Multe lucruri se pot întâmpla”, a dezvăluit antrenorul în vârstă de 53 de ani.

Alejandro Garnacho: „Nimeni n-a crezut în noi. A fost meciul vieții noastre!”

În tabăra lui United, în schimb, fericirea a fost maximă. „Incredibil! Nimeni n-a crezut în noi. Dar suntem o echipă, cu toții. Am luptat, a fost meciul vieții noastre!

Fanii? Incredibili! Suporterii sunt întotdeauna alături de noi atunci când câștigăm, dar și când pierdem, acasă sau în deplasare”, a punctat Alejandro Garnacho, autorul primului gol al finalei.

Argentinianul a vorbit și despre coechipierul Kobbie Mainoo. „A fost incredibil. Cel mai bun jucător din echipă și gândiți-vă că este cel mai tânăr. Suntem și foarte buni prieteni. Sunt atât de fericit pentru el”.

VIDEO. Premier GSP » Ion Alexandru: „Ten Hag nu are nicio treabă cu spiritul lui Manchester United, trebuie să o ia pe alt drum!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.