Campionate

Erik ten Hag, tranșant după câștigarea Cupei Angliei: „Dacă nu mă mai vor, o să câștig trofee în altă parte”

Erik ten Hag, cu trofeul Cupei Angliei, în așteptarea deciziei clubului / Foto: Imago

Articol de Aurelian Botezatu  —  sâmbătă, 25 mai 2024

După triumful din finala Cupei Angliei, 2-1 cu Manchester City, managerul Erik ten Hag a vorbit despre viitorul său. Înaintea finalei s-a scris că va fi demis de la Manchester United indiferent de deznodământ.

Manchester United și-a salvat sezonul, grație triumfului din finala Cupei Angliei, în fața rivalei Manchester City (2-1). Însă nu este clar dacă acest trofeu va fi de ajuns pentru ca managerul Erik ten Hag să rămână pe bancă și sezonul viitor. În celălalt taler al balanței stau eliminarea din Champions League, încă din faza grupelor, și doar un loc 8 în Premier League la finalul stagiunii.

Acționarul Sir Jim Ratcliffe n-a vrut să vorbească

Înaintea finalei Cupei s-a scris în presa engleză că tehnicianul olandez va fi demis indiferent de rezultat. Însă după victoria în fața lui Manchester City, acționarul Sir Jim Ratcliffe, cel căruia îi va aparține decizia, n-a vrut să scoată o vorbă când a fost întrebat de reporteri despre situația lui Ten Hag. I-a lăsat pur și simplu cu ochii-n soare.

Antrenorul, la rându-i, a spus că nu știe dacă s-a luat o decizie în cazul său, dar că nu-și face probleme și, dacă va fi să se ajungă la o despărțire, va câștiga trofee în altă parte.

Erik ten Hag: „Criticile care mi s-au adus n-au fost îndreptățite”

”Dacă nu mă mai vor, am să merg în altă parte să câștig trofee, pentru că asta am făcut de-a lungul întregii cariere.

Criticile care mi s-au adus mie și echipei în acest sezon n-au fost îndreptățite. Ne-am confruntat cu multe probleme. Astăzi s-a văzut că atunci când nu avem accidentări și toți jucătorii sunt apți putem juca un fotbal de calitate și putem câștiga trofee.

Când am venit eu la United era un dezastru. Acum stăm mult mai bine. Vreau să joc cel mai bun fotbal, unul dinamic, spectaculos, dar la final contează rezultatele și trofeele”, a comentat olandezul la conferința de presă.

Pep Guardiola: „Șefii clubului trebuie să ia o decizie”

Omologul Pep Guardiola a vorbit și el despre situația lui Erik ten Hag: „Șefii clubului trebuie să ia o decizie. E o persoană minunată și un manager excepțional. Victoria din Cupă este foarte importantă, la fel cum a fost și pentru noi anul trecut”.

VIDEO. Premier GSP » Ion Alexandru: „Ten Hag nu are nicio treabă cu spiritul lui Manchester United, trebuie să o ia pe alt drum!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.