Nationala

10 lucruri care nu s-au văzut la TV la meciul Generației de Aur » Detaliile surprinse de reporterii GSP

+46 Foto
Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al eroilor României

Articol de Andrei Crăiţoiu, Ionuţ Iordache  —  sâmbătă, 25 mai 2024

Generația de Aur s-a ridicat la înălțimea așteptărilor la meciul împotriva Legendelor Lumii. Hagi & Co. i-au încântat pe cei peste 50.000 de suporteri prezenți pe Arena Națională. Gazeta Sporturilor vă prezintă 10 lucruri care nu s-au văzut la televizor.

Cele 10 lucruri remarcate de Gazeta Sporturilor la meciul de gală Generația de Aur – Legendele Lumii

1. Jose Mourinho a fost în centrul atenției pe Arena Națională. A făcut sute de poze şi-a dat autografe pe bandă rulantă. N-a ignorat pe nimeni, a semnat inclusiv pe pozele fanilor din tribuna întâi. La intonarea imnului şi-a scos telefonul și-a filmat scenografia de la tribuna a doua.

>

2. Gică Hagi a fost, fără îndoială, MVP-ul Generației de Aur! Aclamat la scenă deschisă ca în vremurile bune, Hagi a “pictat” pe teren și i-a fermecat pe spectatori. Inclusiv prezentarea acestuia a fost una fabuloasă!

+46 Foto
Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al eroilor României

3. Aflat în plină campanie electorală pentru alegerile locale și europarlamentare, premierul Marcel Ciolacu a venit la stadion, dar nu a avut o lojă specială, ci a stat în mijlocul suporterilor la tribuna întâi. Lângă el, Victor Ponta și câțiva colegi de partid.

4. Rivaldo a venit la meci cu Rivaldinho, dar și cu nepoțelul. Fostul jucător al lui Dinamo și al Farului și-a amintit de golul fabulos pe care-l reușea pe Arena Națională cu Athletic Bilbao. “S-a dus ca pe PlayStation!”, a spus Rivaldinho.

5. Mircea Sandu, da, Răzvan Burleanu, nu! Fostul șef al Federației Române de Fotbal a fost invitatul special al Generației de Aur. Sub conducerea lui, echipa națională a avut cele mai importante reușite. În schimb, actualul șef al FRF nu a fost invitat de fosta echipă și nici n-a venit la meci.

6. O prezență rară a fost la meciul de adio al Generației de Aur: Teodor Crăciunescu! Fostul arbitru, fiul celebrului Ion Crăciunescu, e dispărut de ani buni din peisajul media, dar și din lumea fotbalului. Acesta a stat pe banca arbitrilor. „E mai bine să fiu în spate, generația actuală de arbitri să apară”, a spus scurt Teo pentru GSP.RO.

7. Cei de la „Uniți sub tricolor” au fost prezenți în peluză și-a fost primul meci în care n-au creat haos în stadion. Și-au pus steagul de facțiune la vedere, iar pe toată durata meciului și-au încurajat echipa la fel ca restul spectatorilor.

8. Moment amuzant-penibil înainte de meci. La tribuna întâi au existat mai multe fete îmbrăcate în combinezoane speciale care au „aruncat” cu parfum pe public. „Pasadena 94” a fost lansat special pentru acest meci. Fetele aveau în spate o pompă identică cu cea pentru udatul viei sau pentru stropirea împotriva țânțarilor.

9. A fost haos la punctele de unde oamenii puteau să-și cumpere de mâncare. Sute de persoane au stat la cozi imense pentru un pahar de suc sau ceva de ronțăit. 10 lei a costat paharul de suc și 15 lei cel de bere. La meciul de azi s-a vândut inclusiv bere cu alcool.

10. Răzvan Prodan a început să plângă la momentul emoționant în memoria tatălui său, Daniel Prodan. Meciul s-a oprit în minutul 5 și tot stadionul l-a aclamat pe fostul internațional. Un poster imens cu chipul fundașului a fost ridicat la una dintre cele două peluze.

VIDEO Spectacol senzațional de lumini pe Arena Națională la meciul Generația de Aur – Legendele Lumii

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.