Nationala

Ilie Dumitrescu, savuros după meciul Generației de Aur: „Petrescu s-a chinuit și el puțin”

+46 Foto
Ilie Dumitrescu

Articol de Eduard Apostol, Romeo Ene  —  duminică, 26 mai 2024

Starurile Generației de Aur au impresionat în meciul de sâmbătă, disputat pe Arena Națională, la meciul contra Legendelor Lumii (3-2). Ilie Dumitrescu (55 de ani) și Ionuț Lupescu (55 de ani) au fost extrem de savuroși la finalul partidei.

Ilie Dumitrescu a declarat la finalul meciului că Hagi este cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc în viziunea sa. Întrebat pe cine a remarcat, după ce Mourinho a vorbit despre Belodedici, Dumitrescu a avut un alt remarcat. L-a ironizat pe Dan Petrescu.

VIDEO. Ilie Dumitrescu, declarații după meciul Generației de Aur cu Legendele Lumii: „N-am coborât niciodată cu adversarul”

>

„Hagi este rar, din punctul meu de vedere e cel mai bun jucător din istoria fotbalului românesc și s-a văzut, chiar și la vârsta lui și ceva kilograme în plus, e unic. Pe mine m-a impresionat Munteanu, a fost singur pe partea stângă, n-am coborât niciodată cu adversarul, era tot timpul 2 contra 1 la el acolo, s-a descurcat foarte bine Dorinel, Belo nemaipomenit. Răzvan, băiatul lui Prodan, perfect, Petrescu s-a chinuit și el pe acolo puțin..

Accidental am fost la aceeași masă aseară (n.r. cu Mourinho), a fost o experiență frumoasă pentru mine”, a declarat Ilie Dumitrescu.

VIDEO. Reacția lui Ionuț Lupescu, după meciul Generației de Aur: „N-am crezut că o să vină atâta lume”

>

„A fost emoționant, n-am crezut că o să vină atâta lume și faptul că lumea ne iubește, cred că e prima oară când e sold-out acest stadion, iar asta spune totul, chiar dacă cei care au venit erau puțin mai tineri decât noi, am încercat totuși și am reușit să câștigăm ca să rămânem în amintirea suporterilor.

Multă lume a spus că cei care vor veni sunt din generația noastră, dar am văzut foarte mulți copii, s-a transmis din tată în fiu ce s-a întâmplat acum 30 de ani și ne bucurăm totuși că a fost atâta lume, pentru noi cred că e greu de exprimat, dar au fost momente foarte emoționante, chiar dacă poate n-am arătat.

Toată echipa aș fi cumpărat-o, mereu m-au impresionat colegii mei pentru că atunci când suntem împreună e foarte greu să ne bată cineva, astăzi am demonstrat că a fost destul de greu”, a declarat Lupescu.

FOTO. Imagini impresionante de la meciul de retragere al Generației de Aur

+46 Foto
Generația de Aur – Legendele Lumii, meciul de adio al eroilor României
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.