Liga 1

N-au trecut peste! Craiova, mesaj pentru Edi Iordănescu, după ce Mitriță nu a fost convocat la națională: „Sudul nu iartă și nu uită!”

Alexandru Mitriță

Articol de Romeo Ene  —  duminică, 26 mai 2024

Universitatea Craiova, prin intermediul rețelelor de socializare, și-a arătat susținerea față de Alexandru Mitriță (29 de ani), atacantul oltenilor care nu a fost convocat de selecționerul Edi Iordănescu (45 de ani) la Euro 2024.

Mitriță a avut evoluții solide în acest sezon pentru olteni și a fost cerut la echipa națională de mai mulți oameni din fotbal. În ciuda acestor sfaturi, Iordănescu nu s-a bazat pe Mitriță în preliminarii și nu o va face nici la turneul final din Germania.

Duminică, oltenii au postat un mesaj prin intermediul paginii oficiale de Facebook în care și-au manifestat susținerea față de Mitriță, chiar în ziua barajului de Conference League, cu Universitatea Cluj.

Universitatea Craiova, mesaj indirect pentru Edi Iordănescu: „Mitriță suntem toți!”

Craiova își joacă tot sezonul în această seară, pe teren propriu, de la 20:00, cu U Cluj. În cazul unui succes, oltenii vor participa în preliminariile Conference League. Trupa lui Costel Gâlcă (52 de ani) a avut un mesaj de transmis după ce Mitriță a ratat din nou convocarea la echipa națională. Selecționerul Edi Iordănescu a fost vizat.

Mitriță suntem toți!
În seara aceasta este și despre noi și despre Alex Mitriță.
Sudul trăiește altfel, nu iartă și nu uită!

- Universitatea Craiova

Alexandru Mitriță, foto: Facebook Universitatea Craiova

Într-un top al contribuțiilor ofensive, Alex Mitriță este lider! A marcat de 16 ori, a oferit 13 pase decisive și a scos trei penalty-uri, care au fost ulterior transformate de un coleg.

Singurul reprezentant al echipei din Bănie în angrenajul echipei naționale este Nicușor Bancu, fundaș stânga și piesă importantă în campania de calificare. Înainte de Euro, „tricolorii” vor disputa amicale contra Bulgariei (marți, 4 iunie) și Liechtensteinului (vineri, 7 iunie). Lista este compusă din 28 jucători.

Nu sunt antrenorul echipei naționale, însă mă așteptam să fie convocat și Andrei Ivan. Edi este selecționerul, își asumă convocările și rezultatele. Despre Mitriță nu mai comentez. Este un jucător decisiv, cu cifre bune, a demonstrat asta și în acest campionat
Insist pe ideea că selecționerul își asumă responsabilitatea pentru aceste lucruri. Ca antrenor al României, trebuie să convoci cei mai în formă jucători

- Costel Gâlcă, antrenorul Universității Craiova, înaintea meciului cu U Cluj

VIDEO. Costel Gâlcă, fericit după ce a marcat un gol pentru Generația de Aur: „Practic am fost forțat de împrejurări”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.