Media

„Cine e Fălcosul meu, cine?” » Reclamă genială cu Andone, Hagi și Ilie Dumitrescu: „Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul!”

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  duminică, 26 mai 2024

Mai mulți jucători reprezentativi ai echipei naționale au fost protagoniștii unui spot publicitar în așteptarea primului fluier de start al Campionatului European din vara acestui an, din Germania. Totul sub sloganul „România, fii fotbal!”, Superbet a realizat o reclamă în care Hagi, Popescu, Stelea, Răducioiu, Andone, Ilie Dumitrescu și Adrian Ilie au rolul principal.

„Au fost trei zile de filmări în mai multe locații din București”, spun pentru Gazeta Sporturilor cei care s-au ocupat de realizarea reclamei.

Care debutează cu „Vara asta, totul te face să te gândești la fotbal” și o scenă inedită cu Ioan Andone. „Cine e Fălcosul meu, cine?” este replica genială din debutul reclamei.

+25 Foto
Imagini din cea mai recentă reclamă a celor de la Superbet. Ioan Andone, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Gică Hagi, Gică Popescu și Ilie Dumitrescu pritre protagoniști

Adrian Ilie a fost „exponat” la muzeu

Intră în scenă portarul Bogdan Stelea și Adrian Ilie „Cobra, în habitatul natural”. Nu lipsește Gică Popescu, dar nici „Minunea Blondă”, Florin Răducioiu.

Scenele cu Adrian Ilie au fost filmate în Palatul Cesianu-Racoviță, la Galeriile Artmark.

Ilie Dumitrescu a filmat în sacoul de cașmir din 1994!

Ilie Dumitrescu nu lipsește din spotul publicitar, iar cei care s-au ocupat de realizarea reclamei au dezvăluit că „Ilie a purtat la filmări sacoul său de cașmir, la care ține foarte mult, același pe care l-a avut în celebrul reportaj din 1994”.

Acolo unde a apărut pentru prima dată scena unică cu „Hello, I am Ilie Dumitrescu”.

+25 Foto
Imagini din cea mai recentă reclamă a celor de la Superbet. Ioan Andone, Adrian Ilie, Bogdan Stelea, Gică Hagi, Gică Popescu și Ilie Dumitrescu pritre protagoniști

Gică Hagi decolează spre Germania

Clipul de un minut se încheie la bordul unui avion cu Gică Hagi în rol de... căpitan! Cum altfel?! „Doamnelor și domnilor, vă vorbește căpitanul!”, spune „Regele” în timp ce aeronava decolează spre Germania.

Pentru realizarea acestei scene s-a închiriat un avion, iar filmările au avut loc la Romaero, în cartierul Băneasa.

Conform informațiilor din piață, de realizarea spotului s-au ocupat cei de la Multi Media Est, o companie specializată în realizarea de reclame.

Iar regizorul acestuia a fost Bogdan "Hypno" Moldoveanu, unul dintre cei mai talentați oameni din industrie, cu zeci de reclame la activ.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.