Liga 1

Reacția lui Costel Gâlcă după drama din U Craiova - U Cluj: „Să treci de la extaz la agonie și înapoi e dur”

Costel Gâlcă

Articol de Aurelian Botezatu  —  Sunday, 26 May 2024

Antrenorul Universității Craiova, Costel Gâlcă, a admis că portarul Laurențiu Popescu i-a salvat pe olteni: „A avut două intervenții fabuloase”.

Universitatea Craiova și-a adjudecat barajul cu U Cluj pentru Conference League, dar a avut mari emoții până să-și vadă sacii în căruță. Oltenii au deschis scorul în ultimul minut al prelungirilor, din penalty (120), dar s-au văzut egalați în al 10-lea minut de prelungire a prelungirilor, tot din penalty (Dan Nistor).

Costel Gâlcă: „Te gândești la toate în momente ca astea”

S-a ajuns astfel la lovituri de departajare, iar eroul juveților a devenit portarul Laurențiu Popescu, cu două penalty-uri apărate. S-a terminat 5-4, iar antrenorul Costel Gâlcă încă era marcat când a venit în fața camerelor de luat vederi.

„Să treci de la extaz la agonie și înapoi e dur. Te gândești la toate în momente ca astea”, a spus tehnicianul oltenilor, încă sub impresia celor întâmplate pe teren.

Costel Gâlcă: „Laurențiu Popescu a avut două intervenții fabuloase”

El a explicat că barajul a fost dificil și „datorită presiunii mari”, dar valorii adversarului: „A fost chiar foarte greu, având în vedere ce jucători și mai ales ce antrenor au”. Referire evidentă la omologul său Ioan Ovidiu Sabău.

Gâlcă a admis că portarul Laurențiu Popescu a fost providențial pentru olteni. „Laurențiu a avut două intervenții fabuloase, ne-a salvat într-un moment foarte greu”, a spus „.Costelinho”.

El a insistat însă asupra faptului că, până la urmă, „suntem o echipă. Chiar dacă am ratat primii penalty, a venit Popescu cu intervențiile lui fabuloase. De aceea i-am și felicitat pe toți la vestiare. Au avut atitudine, și-au dorit tot timpul”.

„Meciul ăsta a fost un carusel. Celor care au stat acasă și au avut probleme cu inima le cerem scuze. Cred că vom arăta altfel sezonul viitor. Dar e prematur să vorbim acum, vom merge în vacanță, ne vom liniști. O să mai rămân alături de această echipă minunată încă trei ani, mulțumesc conducerii pentru încrederea acordată”
Alex Crețu, mijlocaș Universitatea Craiova

VIDEO. Alexandru Mitriță a fost asaltat de fanii Craiovei pentru poze și autografe

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.