Liga 1

Transferul la FCSB a fost confirmat la miezul nopții! A făcut anunțul categoric: „A plecat”

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile, după ce U Cluj a pierdut împotriva Universității Craiova și a ratat șansa de a se califica în preliminariile Conference League.

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  duminică, 26 mai 2024

Antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a tras concluziile, după ce U Cluj a pierdut împotriva Universității Craiova și a ratat șansa de a se califica în preliminariile Conference League.

În opinia lui Sabău, principalul vinovat pentru ratarea calificării în Conference League este Valentin Gheorghe, care a ratat o ocazie imensă în minutul 87, apoi a făcut henț în careu, provocând penalty-ul din care Lyes Houri a deschis scorul.

Ioan Ovidiu Sabău îl critică pe Valentin Gheorghe: „Nu ai voie efectiv să ridici brațul la un șut banal”

„Am făcut un joc bun, am avut câteva ocazii importante. Puteam să încheiem meciul în minutul 87 la ocazia aia 1 la 1 cu portarul. Dai scăriță... tratezi faza atât de superficial. Nu trebuia să ia acea decizie. Se termina jocul, era gata, eram calificați! Apoi, a fost acea fază la care nu ai voie efectiv să ridici brațul la un șut banal. Nu înțelegi momentul, se termină, ai pierdut o calificare!

Ne-am dus în prelungiri, am reușit și să egalăm și au venit penalty-urile. Nu am reușit să ne calificăm. E trist, dar asta e meseria. Dezamăgirea e mare, toți suntem foarte afectați.

Anul trecut am pierdut Cupa la loviturile de departajare, acum nu am reușit să scriem istorie și să ne calificăm în cupele europene. Am făcut un sezon bun, multe meciuri bune, părea că avem identitate de joc, am avut posesie.

Am fost la un pas să ne calificăm în play-off, fără să facem un joc spectaculos. Foarte multe momente bune, frumoase, dar și foarte multe momente rele. Nu vreau să iau decizii la cald, mâine vom avea o discuție”, a spus Ioan Ovidiu Sabău, la Prima Sport.

Apoi, Sabău a spus că lotul ardelenilor va suferi multe schimbări în această vară și nu va ține cont de sentimente în momentul în care va alege cine rămâne și cine pleacă. Antrenorul a confirmat că Daniel Popa a plecat de la U Cluj.

„Vom decide cine va rămâne, cine va pleca, ce jucători vom putea să aducem. La Daniel Popa nu se mai pune problema, el a plecat. Suntem mai mulți care ne ocupăm de achiziții, vom vedea. Trebuie să fim foarte corecți și atenți, fără sentimente, să luăm deciziile cele mai bune pentru acest club. Să vedem cine face față presiunii. Îmi doresc să trecem la următorul nivel”, a concluzionat antrenorul.

VIDEO. Alexandru Mitriță a fost asaltat de fanii Craiovei pentru poze și autografe 

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.