Nationala

A rămas fără permis după meciul Generației de Aur: „Vă dați seama cât de beat eram?” » Ce alcoolemie a avut

+46 Foto
Miodrag Belodedici a rămas fără permis după meciul Generației de Aur FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Articol de Cezar Titor  —  Sunday, 26 May 2024

După fluierul final al „balului de adio” al Generației de Aur, Miodrag Belodedici (60 de ani) a rămas fără permis de conducere pentru nouăzeci de zile, după ce a fost prins cu alcoolemie la volan.

Fostul internațional a luat parte la show-ul de pe cel mai mare stadion al țării, apoi a petrecut alături de ceilalți coechipieri la un restaurant.

Belodedici avea o alcoolemie de 0,08

„Poliția m-a oprit în momentul în care am plecat de la petrecere, în jurul orei trei dimineața. Așteptau la pândă. Au plecat în urmărirea mea cu girofarul, ei fiind la 100 metri în spatele meu”, a spus dublul câștigător al Cupei Campionilor Europeni, conform Libertatea.

„Am băut două șprițuri. La etilotest, valoarea a fost de 0,08. Vă dați seama cât de beat eram? Am fost sancționat contravențional, iar la Poliție am stat două ore. Eu le-am spus că nu sunt în stare de ebrietate. Mi-au luat permisul pentru 90 zile”, a completat acesta.

+46 Foto
Miodrag Belodedici a împlinit 60 de ani / Foto: Andrei Petrescu, GSP

Spectacol emoționant pe Arena Națională

Aproape 55.000 de fani au venit pe Arena Națională pentru a-i vedea pentru ultima dată pe Hagi, Popescu și restul membrilor Generației de Aur. La finalul partidei câștigate de „tricolori”, 3-2, Sebastien Frey și Juan Gutierrez s-au declarat impresionați de atmosferă.

A fost o seară de neuitat, am întâlnit aceşti băieţi minunaţi cu care am avut onoarea să joc, cuvintele sunt de prisos. Sunt foarte copleşit şi emoţionat, am mai băut şi puţină şampanie. Îmi pare rău că nu am dat gol, dar nu asta era cel mai important, ci acest omagiu al acestor oameni. Am plâns de emoţie
- Florin Răducioiu, fost atacant

Am plâns în această seară. Mă uitam la Răducioiu, care plângea, Popescu plângea şi el... Plângeam toţi, ce să mai. A fost exact cum ne aşteptam, multă emoţie alături de suporterii noştri. Dacă aveam stadion de 200.000 de bilete, era arhiplin!
- Florin Prunea, fost portar

VIDEO. Reacția lui Belodedici, după ce Mourinho a spus că nu se mai găsesc fotbaliști precum el: „Postul meu s-a desființat...”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.