Campionate

Giovanni Becali, dezvăluiri despre viitorul lui Jose Mourinho: „Are oferte de la Fenerbahce și din Arabia Saudită” + ce speech a avut lusitanul în vestiarul Arenei Naționale

+27 Foto
Giovanni Becali și Jose Mourinho, pe gazonul Arenei Naționale

Articol de Cezar Titor  —  luni, 27 mai 2024

Giovanni Becali (71 ani), impresar de meserie, a oferit detalii din culisele prezenței lui Jose Mourinho la meciul de retragere al Generației de Aur, dezvăluind și ce oferte are lusitanul, fără angajament în acest moment.

Acesta s-a arătat dezamăgit de faptul că discursul lui Jose din vestiarul legendelor României nu a fost înregistrat, fiind unul de-a dreptul emoționant, dar și că fostul antrenor de la Real Madrid, Chelsea sau Manchester United este dorit în Turcia și Arabia Saudită.

Giovanni Becali: „Mourinho are oferte de la Fenerbahce și din Arabia Saudită”

„Este un om simplu, eu mă cunosc de 27 ani cu el, m-am întâlnit de mai multe ori cu Jose. Nu știe unde să semneze, are ofertă de la Fenerbahce, de 14-15 milioane. Vrea un contract pe un singur sezon. Arabii îl vor și ei, însă a zis că poate veni sezonul viitor. L-au chemat de trei ori, însă a spus că îi trebuie echipă. Cam asta e situația lui Mourinho”, a dezvăluit Giovanni, conform fanatik.

Legendarul tehnician s-a despărțit de Roma pe data de 16 ianuarie, fiind fără contract de atunci. I-a pregătit pe „giallorossi” timp de doi ani și jumătate.

GALERIE FOTO. Cele mai tari imagini cu Jose Mourinho de pe Arena Națională

+27 Foto
Arena Națională, 25 mai. Meciul de retragere al Generației de Aur, care a învins selecţionata Legendelor Lumii, cu scorul de 3-2. Jose Mourinho a fost în centrul atenției la București FOTO: Ionuț Iordache (GSP)

Mourinho, discurs emoționant în vestiarul celui mai mare stadion din țară

Mourinho i-a emoționat pe componenții Generației de Aur, după cum spune Giovanni, omul care l-a adus pe lusitan la București: „Întrebați-l pe Răducioiu de un speech al lui Mourinho.

A vorbit timp de 10 minute, transmițându-le că e mândru să ia parte la meciul unei generații care ar fi meritat mult mai mult. Răducioiu mai avea puțin și plângea, i-a numit mari campioni. Îmi pare rău că nu a înregistrat nimeni. Era memorabil, ce a putut spune un antrenor încă tânăr.”

VIDEO. Jose Mourinho, în dialog cu reporterii români

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.