Liga 1

Primul fotbalist care a semnat cu Rapid după venirea lui Neil Lennon » Contract pe 3 ani pentru jucătorul cu prestații apreciate în Superliga

+5 Foto
Rapid a anunțat prelungirea contractului cu fundașul stânga Robert Bădescu (19 ani).

Articol de Alexandru Tomuțiu  —  Monday, 27 May 2024

Rapid a anunțat prelungirea contractului cu fundașul stânga Robert Bădescu (19 ani).

Înțelegerea dintre Rapid și tânărul apărător urma să expire în această vară. El a semnat un contract valabil pe următoarele 3 sezoane.

Clubul a anunțat prelungirea printr-un comunicat postat pe pagina oficială.

Robert Bădescu și-a prelungit contractul cu Rapid

„Rapid îşi asigură viitorul, prelungindu-i contractul lui Robert Bădescu, unul dintre jucătorii tineri cu o evoluţie foarte bună în sezonul trecut.

În vârstă de 19 ani, Robert a semnat un contract nou, pe trei sezoane, cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Mult succes, Robert!”, au scris cei de la Rapid.

Și jucătorul a transmis un mesaj către suflarea giuleșteană: „Sunt foarte fericit pentru oportunitatea de a continua dezvoltarea la Rapid, un club de care m-am ataşat foarte mult.

Încrederea oferită de cei din club este foarte importantă pentru mine şi îmi doresc să îi răsplătesc pe cei care mi-au oferit această şansă prin evoluţiile mele bune”.

Bădescu este fotbalistul Rapidului din vara lui 2022, când a sosit de la Academia Prosport. A debutat în tricoul giuleștenilor chiar în sezonul recent încheiat și a adunat 5 partide și un gol în Superliga.

Neil Lennon (52 de ani), noul antrenor al formației din Giulești, pregătește primul transfer din perioada de mercato, conform presei de specialitate din Scoția. Ar fi vorba despre Greg Docherty, mijlocaș central ce va rămâne liber de contract în această vară, după ce îi va expira înțelegerea cu Hull.

Primul transfer pregătit de Neil Lennon la Rapid

+5 Foto
Neil Lennon, prezentat oficial la Rapid

Greg Docherty (27 de ani) evoluează pe postul de mijlocaș central, debutând în fotbalul mare pentru Hamilton Academical. În 2018, a fost transferat la Rangers pentru 745.000 euro. Nu a reușit să se impună pe Ibrox, fiind împrumutat la Shrewsbury și Hibernian.

Evoluează din 2020 la Hull, echipă pe care a însoțit-o inclusiv în League One, al treilea eșalon fotbalistic din piramida „sportului rege” din Albion. Pentru o bună perioadă de timp, a fost piesă de bază pentru „tigri”, însă a prins foarte puține minute în ultima perioadă, fiind deseori rezervă neutilizată.

A evoluat în 15 meciuri în acest sezon de Championship, oferind o pasă decisivă. În prezent, conform transfermarkt, valorează 900.000 euro. Lennon, A1 din Giulești, nu l-a antrenat niciodată.

VIDEO. Neil Lennon, care va fi următorul pas pentru jucătorii de la Rapid: „Trebuie să fie pregătiți pentru ce urmează”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.