Stranieri

Cutremur la Parma » Anunțul lui Giovanni Becali: ce se întâmplă cu Dennis Man și Vali Mihăilă

Dennis Man și Valentin Mihăilă/ Foto: Imago

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 27 mai 2024

Giovanni Becali, impresarul lui Dennis Man și Valentin Mihăilă, a anunțat că internaționalii români nu sunt mulțumiți de oferta primită de la Parma.

Cei doi mai au contract cu Parma până în 2025 și au oferte de prelungire pe masă, însă nu sunt mulțumiți de ce le propune echipa italiană, care va juca în Serie A sezonul viitor.

Giovanni Becali, despre Man și Mihăilă: „Nu ajungem la un numitor comun cu Parma”

„Man nu a prelungit contractul, nu a prelungit nici Mihăilă. Suntem în discuții, am avut două-trei discuții, nu ajungem la un numitor comun.

Jucătorii vor să rămână la Parma, dar nu în condițiile pe care ni le oferă Parma, ci în condițiile pe care le cer ei”, a declarat Giovanni Becali, potrivit Fanatik.

Man și Mihăilă, titulari la Parma în sezonul promovării

Cu Man și Mihăilă oameni de bază, Parma a terminat pe primul loc în Serie B și a promovat în Serie A. Va reveni în elita Italiei la 3 ani de la retrogradarea în liga secundă.

Dennis Man a jucat 32 de meciuri în Serie B în acest sezon, a marcat 11 goluri și a dat 6 assist-uri. Cota extremei dreapta s-a dublat în actuala stagiune, în iunie 2023 Man era evaluat la 3,2 milioane de euro pe Transfermarkt, iar acum e cotat la 6,5 milioane.

Mihăilă a jucat tot 32 de meciuri în campionat în acest sezon, a marcat 6 goluri și a reușit două assist-uri. Cei doi jucători de la Parma au fost convocați în lotul provizoriu pentru EURO al naționalei României.

VIDEO. Jose Mourinho, declarații despre Generația de Aur, familia Becali și Didi Prodan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.