Liga 1

Ce s-a întâmplat pe gazon imediat după Csikszereda - Dinamo » Momente uluitoare la Miercurea Ciuc: „Plecați cu toții, lăsați-ne!”

Articol de Andrei Petrescu, Adrian Duţă, George Nistor  —  luni, 27 mai 2024

Csikszereda - Dinamo 0-0, în returul barajului de menținere/promovare în Superliga. „Câinii” au rămas în Liga 1 datorită victoriei din tur, scor 2-0. La finalul partidei de la Miercurea Ciuc, ultrașii dinamoviști au „explodat”.

Când jucătorii lui Dinamo s-au dus să salute galeria de 120 de fani veniți de la București, fanii au răbufnit și le-au strigat în cor: „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”. Reacțiile ultrașilor au fost surprinse de reporterii GSP prezenți la partida de la Miercurea Ciuc.

VIDEO. Ultrașii lui Dinamo au răbufnit: „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”

Suporterii lui Dinamo au fost extrem de nemulțumiți de jocul prestat de jucătorii lui Kopic. Aceștia nu și-au creat ocazii și au așteptat finalul partidei.

Au profitat de faptul că jucătorii de la Miercurea Ciuc au ratat pe bandă rulantă. Gazdele au avut inclusiv șanse cu poarta goală, din careu, însă nu s-au lipit la gol.

+29 Foto
Csikszereda - Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

Suporterii lui Dinamo au fost extrem de nemulțumiți de jucătorii lor favoriți și de modul în care au tratat partida, astfel că au refuzat să-i salute când jucătorii au venit să le mulțumească.

Ciucanii au cântat „Ria, Ria, Ungaria”

La finalul partidei, la stație s-a pus imnul Ținutului Secuiesc. Suporterii de la Csikszereda au început să strige „Ria, Ria, Ungaria”.

În acel moment, suporterii lui Dinamo au uitat de nervii pe jucătorii echipei lor și și-au revărsat furia pe adversari. Au înjurat Ungaria și pe cei de la Csikszereda.

VIDEO. Fanii lui Dinamo au trăit la intensitate maximă, în afara stadionului din Miercurea Ciuc, partida cu Csikszereda

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.