Liga 1

Pleacă Zeljko Kopic de la Dinamo?! » Primul antrenor care este pe lista șefilor clubului

Zeljko Kopic // FOTO: Raed Krishan (GSP)

Articol de Eduard Apostol, Sergiu Alexandru  —  luni, 27 mai 2024

Dinamo s-a salvat cu greu de la retrogradare (2-0 și 0-0 în barajul cu Csikszereda), iar șefii echipei sunt gata să facă schimbări importante în echipă.

Andrei Nicolescu, administratorul special al „câinilor”, a spus că se va face o analiză la sânge pentru a se vedea care au fost motivele prestației slabe a echipei și a declarat că nici antrenorul Zeljko Kopic nu e sigur că va continua.

Zeljko Kopic, aproape să plece de la Dinamo. Claudiu Niculescu, prima variantă de antrenor

Din informațiile Gazetei Sporturilor, urmează o discuție între antrenorul croat al „câinilor” și șefii echipei. Situația băncii e neclară în acest moment. Conducerea încă nu a stabilit dacă va continua cu Zeljko Kopic, deși sunt șanse să nu-l păstreze, și nici tehnicianul nu e convins că vrea să continue.

Dacă se va ajunge la despărțire, conducerea lui Dinamo și-a conturat deja prima variantă de antrenor: Claudiu Niculescu (47 de ani).

Se va face o analiză pentru tot sezonul, pentru toată lumea, începând cu mine. Locul lui Dinamo nu e aici. De mâine ne vom pune pe treabă. Analiza o facem din această seară și în curând vom avea concluziile. În acest an nu am arătat bine, iar acest meci a fost o oglindă a sezonului. Da, și Kopic intră în această analiză. Nimeni nu e ferit. Vom face o analiză să vedem de ce am ajuns aici.

- Andrei Nicolescu

Clau-gol este un nume extrem de important în istoria recentă a „câinilor”. E sub contract cu CSC Șelimbăr în prezent, dar va pleca în cel mai scurt timp, după o discuție avută cu șefii cu două etape înainte de finalul play-off-ului. El a mai avut o experiență nefericită la Dinamo în 2018, între 24 septembrie și 13 octombrie, fiind dat afară după două meciuri, pentru a fi numit Mircea Rednic.

A mai antrenat la U Cluj, Bihor Oradea, Damila Măciuca, CSM Rm. Vâlcea, CS Mioveni, FC Voluntari, cu care a luat Cupa și Supercupa, Al Tai, Concordia și Poli Iași.

213meciuri a adunat Niculescu pentru Dinamo, 99 de goluri și 2 assist-uri

7trofee a cucerit Claudiu Niculescu în carieră, toate cu Dinamo: trei campionate, trei Cupe și o Supercupă a României

VIDEO. Csikszereda a pus imnul Ținutului Secuiesc la finalul meciului cu Dinamo. Fanii oaspeților, scandări împotriva Ungariei

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.