Liga 1

Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo: „Nu au existat”

+29 Foto
Csikszereda - Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

Articol de Adrian Duţă  —  luni, 27 mai 2024

Presa din Ungaria a fost cu ochii pe Csikszereda - Dinamo, în barajul de menținere/promovare în Superliga. „Câinii” au rămas în Liga 1 după 2-0 în tur și 0-0 în retur.

Dinamo a jucat modest în returul de la Miercurea Ciuc, iar ungurii nu s-au sfiit să-i „facă praf” pe jucătorii pregătiți de Zeljko Kopic. Csikszereda, echipă susținută și cu bani din Ungaria, nu a profitat de marile ocazii avute și a rămas încă un an în Liga 2.

Presa din Ungaria, reacție devastatoare după Csikszereda - Dinamo

„Dinamo - Csikszereda nu s-a terminat cu o victorie. Dar, datorită victoriei din tur, Dinamo a rămas în prima divizie din România. Se auzea că vor fi 10.000 de fani ai lui Dinamo la Miercurea Ciuc, dar a fost o mare exagerare. Aproximativ 150 de fani dinamoviști au asistat la meci de pe stadion.

Superioritatea gazdelor s-a simțit și în teren, Csikszereda a fost un oponent de seamă pentru echipa cu 18 titluri în Liga 1. Csikszereda a avut cea mai frumoasă fază din prima repriză, când Jebari a trimis o bombă în vinclu. Dar a fost ofsaid. Apoi, jucătorul de la FK s-a accidentat. Babati a avut și el o ocazie mare, a trimis la câțiva centimetri pe lângă bară, după ce îl bătuse pe portarul lui Dinamo.

După pauză, atacanții oaspeți nu au existat pe teren, mingea a fost doar la FK, șuturile s-au îndreptat doar spre poarta bucureștenilor. Anderson, Csuros și Nagy au fost blocați de Golubovic, iar Babati și Makrai au ratat din apropiere.

Dinamo și-a apărat teritorul tot meciul, iar FK Csikszereda a rămas în al doilea eșalon pentru încă un an”, au scris maghiarii de la Nemzeti Sport.

VIDEO. Csikszereda a pus imnul Ținutului Secuiesc la finalul meciului cu Dinamo. Fanii oaspeților, scandări împotriva Ungariei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.