Liga 1

„Cel puțin 9 jucători din lotul acesta trebuie să dispară!” » Cel mai dur mesaj după ce „câinii” s-au salvat in extremis de la retrogradare

+29 Foto
Ioan Andone a dat de pământ cu jucătorii lui Dinamo, foto: Facebook Dinamo București

Articol de Romeo Ene  —  marţi, 28 mai 2024

Ioan Andone (64 de ani), fostul mare jucător și antrenor al lui Dinamo, a transmis un mesaj tăios după ce „câinii” s-au salvat de la retrogradare în urma barajului cu Csikszereda.

Dinamo a fost dominată în returul barajului cu Csikszereda, terminat la egalitate, scor 0-0, iar Ioan Andone a tras un mare semnal de alarmă. Legenda „câinilor” este de părere că la Dinamo ar trebui adus un antrenor român după sezonul dezamăgitor din Superliga, iar 8-9 jucători ar trebui dați afară.

Ioan Andone, mesaj dur pentru jucătorii lui Dinamo: „8-9 să dispară!”

Dinamo s-a grăbit în perioada de mercato din iarnă, crede Andone. În plus, a fost de aceeași părere cu Dennis Politic (24 de ani), atacantul „câinilor”, care a spus imediat după meciul cu Csikszereda faptul că a fost cel mai urât meci de când se află la Dinamo.

„El (n.r. - Kopic) a arătat că are ceva experiență ca antrenor. A venit într-o situație dificilă. Dacă Ovidiu Burcă avea lotul acesta și bugetul acesta, se clasa mai bine decât Kopic. Dacă ai buget de jucători buni, ai și jucători buni. Burcă a avut 50-60% din ce a avut Kopic. Burcă a avut până în 100.000 de euro. Kopic s-a dus până la 200.000 de euro. Ce jucători puteai să aduci? În iarnă s-au grăbit, asta e opinia mea.

Nu a fost simplu de gestionat. Nu pot să spun că Zeljko Kopic rămâne sau nu. Eu nu cred că vrea el să rămână. Trebuie să aducă un antrenor român. Trebuia să aibă două planuri. Dacă rămânem în prima ligă ce facem, dacă retrogradăm ce facem. Pentru sezonul viitor să facă tot posibilul să se claseze între primele 7-8 și după să țintească play-off-ul.

Totul pleacă de la antrenor. Pleacă sau rămâne? Dacă are clauză de prelungire, să se apuce de treabă. Eu zic că cel puțin 8-9 jucători din lotul acesta trebuie să dispară. Nu sunt de performanță, foarte puțini. Trebuie să se gândească, să facă un pas înainte. În perioada Kopic nu a fost meci mai urât.

+29 Foto
Csikszereda - Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

Totul pleacă de la antrenor. Să îl confirme și să aducă jucători. E foarte important să aibă tot lotul din prima zi de pregătire pentru a se gândi la ceva pentru sezonul viitor”, a spus Andone, la emisiunea „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

VIDEO. Zeljko Kopic, misterios în privința viitorului lui: „Dinamo trebuie să devină un club mai bun, cu mine sau fără mine aici”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.