Campionate

Carlo Ancelotti se retrage de la Real Madrid! Mesajul antrenorului italian

Carlo Ancelotti / Foto: Imago Images

Articol de Aurelian Botezatu  —  marţi, 28 mai 2024

Carlo Ancelotti (64 de ani), antrenorul lui Real Madrid, a declarat cotidianului La Repubblica că vrea să se retragă din fotbal ca antrenor al grupării blanco.

Carlo Ancelotti lasă retragerea sa din fotbal la latitudinea lui Real Madrid! Într-un interviu acordat cotidianului La Repubblica, tehnicianul italian a spus că va mai rămâne „în circuit” atâta vreme cât gruparea blanco îl va păstra în funcție.

Carlo Ancelotti: „Mă voi retrage de la Real Madrid”

„Mă voi retrage ca antrenor al lui Real Madrid. Cariera mea se va sfârși la Real. Atâta vreme cât Real Madrid va dori să rămân voi fi la dispoziția clubului”, a spus „Carletto”.

El se află la al doilea mandat pe banca noii campioane a Spaniei, iar contractul în derulare are ca termen scadent data de 1 iulie 2026.

Carlo Ancelotti a câștigat 12 trofee cu Real Madrid

El a fost numit prima oară la Real la 1 iulie 2013 și a stat două sezoane, până la finele lui mai, 2015. Perioadă în care a câștigat Cupa Spaniei, Liga Campionilor, Supercupa Europei și Mondialul cluburilor.

După un an de pauză, el a trecut pe la Bayern, Napoli și Everton, înainte de a reveni la Real Madrid în iulie 2021. În al doilea mandat, Ancelotti a câștigat cu madrilenii două titluri, o Cupă și două Supercupe ale Spaniei, Liga Campionilor, o Supercupă a Europei și Mondialul cluburilor.

Carlo Ancelotti a evitat să vorbească despre transferul lui Kylian Mbappe

În interviul acordat reporterilor La Repubblica, don Carlo a fost întrebat și de iminentul transfer al lui Kylian Mbappe de la Paris SG. Însă cum niciuna dintre părți, Real, PSG sau internaționalul francez, n-a confirmat mutarea, tehnicianul italian a evitat elegant subiectul.

„O să vă spun doar despre jucătorii mei, care sunt buni, foarte buni. Vinicius evoluează pe zi ce trece, Jude Bellingham a înțeles imediat ce înseamnă să fii la Real Madrid”, a comentat Ancelotti.

VIDEO. Match Preview » Borussia Dortmund - Real Madrid, finala Ligii Campionilor

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.