Liga 1

Ilie Dumitrescu a aflat planul lui Gigi Becali pentru primul „11” » Noul transfer schimbă așezarea la FCSB: „Va fi 4-2-3-1”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 29 mai 2024

Ilie Dumitrescu a analizat cea mai tare mutare pe care o pregătește Gigi Becali în această vară: repatrierea lui Florin Tănase la FCSB.

Gigi Becali e sigur că-l va aduce înapoi pe atacantul lateral de 29 de ani, în timp ce Tănase îl temperează și transmite că nu e nimic bătut în cuie. Până atunci, Ilie Dumitrescu a încercat să-și imagineze cum va arăta FCSB dacă Tase revine.

Cum crede Ilie Dumitrescu că va arăta FCSB dacă va veni Florin Tănase

„Tu ai văzut ce a declarat (n.r. Florin Tănase)? A spus «De abia aștept să mă duc să-l văd pe Ferguson». Foarte tare!

O să-l retragă puțin pe Olaru. Or să joace Olaru și Șut și Tănase mai avansat. Cu cineva în dreapta, Băluță, și Coman în partea stângă. Ei au jucat 4-2-3-1. Au jucat cu Lixandru, Șut și cu Olaru mai avansat.

Pentru Tănase, prioritar e să meargă în străinătate. Gigi are o limită, nu poate să coboare sub 30.000 de euro pe lună. Mai sus, poate. Dar nu în minus”, a spus Ilie Dumitrescu la emisiunea „Fotbal Club” de la DigiSport.

Iese Mihai Lixandru din echipa de start?

Dacă se va aplica ideea lui Ilie Dumitrescu, din echipa de start a roș-albaștrilor ar ieși mijlocașul Mihai Lixandru (22 de ani). Acesta a fost folosit constant în sezonul recent încheiat, bifând 38 de partide.

Cum ar arăta FCSB: Târnovanu - Crețu, Chiricheș (Dawa), Ngezana, Radunovic (Kiki) - Olaru, Șut - Băluță, Fl. Tănase, Fl. Coman - Miculescu (D. Popa)

VIDEO. Răzvan Lucescu este ferm: „Steaua reprezintă România, FCSB este Steaua!”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.