Liga 1

Mihai Pintilii, despre cel mai greu adversar din carieră: „Dădeam cu ură în el, dar nu cădea. La el chiar aveam ură. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă!”

Articol de Sergiu Alexandru  —  miercuri, 29 mai 2024

Mihai Pintilii, secund în staff-ul FCSB, a vorbit despre cariera lui de jucător și și-a amintit care a fost cel mai greu adversar: Eden Hazard.

Fostul mijlocaș l-a ales pe Eden Hazard, belgianul împotriva căruia a jucat în FCSB - Chelsea, în Europa League, drept cel mai dificil jucător cu care s-a duelat. Și a explicat de ce acesta i-a pus probleme.

Mihai Pintilii, despre Eden Hazard: „Cel mai greu adversar din carieră”

„Hazard a fost cel mai greu adversar. Nu am putut să-i iau mingea. Am dat în el de m-au durut picioarele. Nu am putut să iau mingea. Mă durea șoldul de cât am intrat în el. Nu mai puteam a doua zi. Eram vânăt eu.

Nu pica. Era un «bighidiu» (n.r.- de la „bidiviu” - cal tânăr și iute) d-ăla mic. Dar era foarte lat în fund. Și avea picioare mari.

Și mă duceam cu ură. La el chiar aveam ură. A fost singurul jucător. Mai dă-l... Nu pică deloc? La unul, când mai dai, simți ceva sau mai scoate un sunet. La ăsta nimic. Dă-te-n... Doamne, iartă-mă!”, a declarat Mihai Pintilii la „Un Podcast”.

Eu nu am avut nicio problemă cu Elias și nici el cu mine. Mă simt de parcă îl știu de zece ani, parcă este de acolo.

Nu știu cum s-a pliat, dar este omul perfect. Ai văzut, uneori, când vezi pe cineva, simți că nu ești pe aceeași lungime de undă sau nu te place... Despre el nu poți să spui asta sau că nu este de-al nostru!

El a fost tot timpul de acolo, parcă a fost trimis. Suntem împreună și suntem legați unul de celălalt. Dacă am ceva, îl întreb, dacă are ceva, mă întreabă.

- Mihai Pintilii

VIDEO. Răzvan Lucescu este ferm: „Steaua reprezintă România, FCSB este Steaua!”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.