Liga 1

PCH, atac dur la adresa lui Andrei Nicolescu: „Este un NIMENI” + Ultimatum pentru conducere: „Asociere și colaborare cu CS Dinamo”

+29 Foto
Suporterii lui Dinamo, prezenți la Miercurea Ciuc

Articol de Cezar Titor  —  miercuri, 29 mai 2024

Dinamo a reușit să se salveze de la retrogradare, după 0-0 la Miercurea Ciuc, avantajul fiind conferit de „doppietta” lui Dennis Politic din turul de pe Arena Națională. Cu toate acestea, prestația extrem de slabă cu divizionara secundă a fost un adevărat catalizator privind dorința fanilor de a vedea schimbări în angrenajul alb-roșu.

Prima reacție a venit imediat după finalul meciului de la Miercurea Ciuc, când PCH a scandat „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”, în momentul în care jucătorii se duceau spre galerie. Acum, pagina oficială a Peluzei a postat un nou mesaj dur la adresa conducerii, Andrei Nicolescu fiind ținta principală.

PCH: „Nicolescu e un nimeni”

În ziua în care Dinamo a aflat că nu poate ieși din insolvență în timp pentru a primi licența de cupele europene în viitoarea stagiune a Ligii 1, ultrașii au reacționat dur: „Nicolescu să se ocupe de semnat, dar să nu se mai implice în strategii, deoarece nu a demonstrat că are capacitățile necesare de a le crea sau gestiona. Este un NIMENI

+29 Foto
Csikszereda - Dinamo/ foto: Raed Krishan (GSP)

În anul ieșirii din insolvență. Dinamo se află în fața unui moment greu. Rezultatele pe care echipa le-a avut cu actuala conducere dezastruoasă și-au pus amprenta pe acest final de sezon. SUPORTERII SE UNESC, CA DE ATÂTEA ORI, ALĂTURI DE DINAMO ÎN CLIPELE GRELE ALE ISTORIEI! Prezența în număr mare a suporterilor alături de echipă a arătat neputința celor care conduc clubul de a conduce un nume de talia lui Dinamo. Să tragă linie și să vadă ce au făcut anul acesta!
- Comunicat PCH

Și pagina programului „Doar Dinamo București”, entitate prezentă în acționariatul clubului, pune presiune pe actuala conducere a „câinilor”, tot prin intermediul rețelelor de socailziare:

Noi ne-am asumat și am respectat! E rândul vostru să ne respectați! APCH/DDB, în calitate de acționar al SC Dinamo 1948 SA, vă cere să rezolvați cu celeritate următoarele: 1. Plata anticipată a sumelor rămase de achitat conform planului de reorganizare și ⁠formularea către Tribunal a solicitării de închidere a procedurii de reorganizare (insolvență) și reluarea activității economice normale a societății; 2. Stabilirea și punerea în practică a unei strategii administrative și sportive concrete pe termen scurt și mediu; 3. Obiective clare pe plan sportiv și administrativ, declarate public și asumate, cu termene de evaluare pe perioade clar determinate; 4. Odată cu ieșirea din insolvența (cât mai rapid) convocarea AGA și numirea Consiliului de Administrație al Clubului; 5. Convertirea împrumuturilor acționarilor în aport la capitalul social; 6. Accelerarea procesului de asociere și colaborare cu CS Dinamo în termenii agreați

Suntem convinși că, prin respectarea acestor puncte, Dinamo va fi iarăși un club puternic, așa cum își doresc toți suporterii noștri. Noi am arătat că putem face! E rândul vostru să demonstrați că respectați ce vă asumați! DINAMO SUNTEM NOI!
- Comunicat APCH/DDB

VIDEO. „Plecați cu toții, lăsați-ne, Dinamo nu e o afacere!”, au scandat suporterii dinamoviști prezenți pe micuța arenă din Miercurea Ciuc

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.