Stranieri

Chivu a rămas liber și poate da lovitura » Dorit pe banca unei foste campioane din Serie A!

Cristi Chivu/ Foto: inter.it

Articol de Adrian Duţă  —  Wednesday, 29 May 2024

Cristi Chivu (43 de ani) a rămas liber de contract după ce s-a despărțit de Inter Primavera. El vrea să fie „principal” la o echipă de seniori și ar fi pe lista lui Cagliari, din Serie A.

Aventura lui Chivu în academia lui Inter s-a terminat, după 6 ani în care a lucrat cu copii și juniori. Antrenorul român vrea să facă pasul următor și să fie antrenor principal la o echipă de seniori, motiv pentru care a refuzat să fie secund la Ajax.

Olandezii aveau un plan pe termen lung cu el, să fie secund 2-3 ani, apoi să preia el banca echipei. Chivu nu a fost de acord și ar putea antrena în Serie A în sezonul viitor.

Cristi Chivu ar fi dorit de Cagliari

Cagliari l-ar avea pe listă pe Chivu, potrivit digisport.ro. Echipa la care e legitimat Răzvan Marin s-a despărțit de Claudio Ranieri, care s-a retras din fotbal la finalul sezonului recent încheiat.

1titlu de campioană a Italiei are Cagliari în palmares, obținut în ediția 1969-1970

Cagliari a terminat sezonul pe locul 16, la un punct de prima echipă care a retrogradat, Frosinone. Iar acum caută un nou antrenor. Chivu ar mai fi pe lista a două echipe, Pescara (Serie C) și Modena (Serie B).

Chivu e campion cu Inter Primavera în 2022

Chivu a început să lucreze în academia lui Inter în 2018. A crescut treptat de la echipa U17 până la echipa U19, alături de care a și luat titlul.

Chiar la primul sezon ca „principal” la Inter Primavera, în 2021-2022, Chivu a devenit campion cu echipa nerazzurrilor.

Vreau să le mulțumesc tuturor! Au fost 6 ani fantastici, am dat tot ce am putut, dar a venit momentul să plec. Ce urmează? Momentan o să îmi iau câteva zile libere, apoi vom vedea

- Cristi Chivu, după despărțirea de Inter Primavera

VIDEO. Cristi Bobar, președinte CSM Reșița: „Păstrând proporțiile, Sergiu Rimovecz este următorul Cristi Chivu”

>
Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.