Liga 1

Alex Chipciu s-a hotărât și l-a sunat pe Gigi Becali » Ce va face din vară

+66 Foto
Alex Chipciu, în duel cu Ahmed Bani. Sursă foto: Imago

Articol de Eduard Apostol, Cezar Titor  —  miercuri, 29 mai 2024

Alexandru Chipciu (35 ani), unul dintre „arhitecții” parcursului bun al „studenților” din ultimele două sezoane, va continua la Universitatea Cluj.

Veteranul ardelenilor a fost dorit intens de către Gigi Becali, patronul FCSB, însă se pare că mutarea nu se va concretiza.

Chipciu continuă la Universitatea Cluj

Conform informațiilor GSP, Alex Chipciu va continua în proporție de 100% sub Feleac. Acesta l-ar fi înștiințat pe patronul roș-albaștrilor încă de aseară în privința deciziei sale. Singurul factor care l-ar fi împins pe acesta să semneze cu FCSB ar fi fost Mihai Stoica, președintele Consiliului de Administrație al roș-albaștrilor, cei doi având o relație extrem de apropiată.

Inclusiv familia lui Alex își dorește ca polivalentul fotbalist să continue pentru formația „Moțului.”

+66 Foto
CSU Craiova - U Cluj, baraj pentru Conference League / foto: Raed Krishan

Gigi Becali: „Îl luam doar pentru caracterul frumos pe Chipciu”

„Nu mă interesează pe mine Chipciu, am vrut să-l aduc, are experiență. Cu Chipciu există altă intenție. Nu putem merge în Champions League cu el. Îl vreau datorită caracterului frumos, dar nu pentru Champions League, ci pentru campionat”, a spus Becali în timpul emisiunii Fotbal Club, realizată de Digi Sport, despre o posibilă reînregimentare a lui Chipciu în angrenajul roș-albastru.

„Nu e problema mea Chipciu. Mi-a vorbit MM despre el, eu i-am transmis că este pe placul meu. Dacă putem să îl luăm, îl luăm. El s-ar întoarce acasă, este jucătorul nostru. Ar putea avea un rol similar celui al lui Pintilii, în cazul în care nu joacă”, mai declarase latifundiarul din Pipera.

Când văd echipa că joacă așa cum a jucat azi, ce e de reproșat? Din punctul meu de vedere, am fost mai buni. Nu trebuia pusă presiunea pe Ilie. Ne-am enervat că nu și-au asumat responsabilitatea jucătorii cu mai multă experiență. În astfel de momente, ar trebui să execute jucătorii în vârstă. Trebuie să ne învățăm minte! Pe viitor, poate vom lua alte decizii în privința loviturilor de la 11 metri. Cred că am fost net superiori.
- Alex Chipciu, după eșecul din barajul de Conference League

VIDEO. Mihai Stoica l-ar vrea director sportiv la FCSB pe Alex Chipciu

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.